What goes around, comes around harder.

Posted: 29/03/2012 in Elämää, kissa, lapsi
Tags: , , , , ,

Eilen aamulla tuntui kevyttä kuumetta, meinasin pyörtyä kuselle ja suihkuun. Mittarin näyttö kuitenkin näytti vajaata kolmeaysiä, mut huimailu jatkui vaikka tankkasin aamupalalla verensokerit ainakin kohdilleen.
Eli tuli toisin sanoen reissu arvauskeskukseen, jonka ensimmäiseen soittoaikaan en ehtinyt. Soitin sit kahdeltatoista, vastaus oli simppeli “ei tänään enää, joko huomenna tai sitten päivystykseen”. Kelattiin, että haetaan lääkkeet niin seuraava päivä olis ikään kuin vapaa.

Harvalle tulee yllätyksenä että TK-päivystyksessä ottaa aikaa, ja tapaa jos jonkinlaista viheltäjää.

Ai miten niin tylsän näköistäkin?

Poika siis mummille hoitoon, ja ässän kanssa parkkiin vuoronumeron kanssa.
Ajan tappo oli kuitenkin suht jouhevaa, kun siihen tottuu.
S luki naistenlehtiä, ja mä kuuntelin matsia puhelimen radiosta kuulokkeilla. Ottelu päättyi niin kuin toivoinkin, mutta ei tuolla kauhean kovaan ääneen viitsinyt tuulettaa, tietäisivät hulluksi muuten.

Sanna ja lukuhetki, tuli itsekkin pari hyvää artikkelia tavailtua

mää ja ässä

Tämä kevyt kuumeilu on jatkunut viime tipasta saakka, eli n.2-3vko, mutta nyt oli pahin aamu aikoihin, siksi siis tohtorille. TK-lääkäri ohjasi sisätautien puolelle, jossa nuorehko naispuolinen lääkäri oli oikein fiksu, pidin johtopäätöksistä yms.
Tämä tosin tarkoittaa uutta käyntiä, nyt aamulla. Koska pääsimme lähtemään vasta puolilta öin ulos, niin tulimme himan kautta kanssa mummilaan yöksi, kissa, vaihto vaatteet, puhelimen laturi yms. himasta nopeasti mukaan.

Kotisairaalan os.lääkäri Kaisa Kuusisto, jonka hoidossa olin viimeksi, yleisti oireilun ja vähätteli kuumetta. Vaikka kuinka yritin puhelimessa pyytää jatkokontrolleja sekä infektion todellisen syyn selvittämistä, sain vastineeksi tylyä yleistämistä sekä vähättelyä. Niin keskustelu lopulta päättyikin lääkärin nyyhkytykseen ja puhelun katkaisemiseen (vaikka käyttäydyin asiallisesti ja teitittelin koko puhelun ajan), silloin jo arvasin löytäväni itseni uudelleen “rundista”.
Kiitos Kaisa Kuusisto, vanhan kansan mukainen lääkärien “kyll se siitä”-tyyli, ei purrut. Oli muuten hoitovirheen paikka lopettaa potilaan hoito, ennen kuin tämä on todettu terveeksi.

Jahas, pitää lähteä… jatkan puhelimen sovelluksella postauksia, mikäli venähtää.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s