Paketteja ja kattiloita

Posted: 10/03/2012 in cappuccino, kahvi, kahvila
Tags: , , , , ,

Paketteja on aina kiva saada, varsinkaan kun ei ole ihan varma mitä siellä on.

Nytkin oli pari postin saapumisilmoitusta isokokoisista kirjeistä, tiesin odottaa paria juttua, mutta että isokokoisia kirjeitä (?). Pieni kirje ja paketti olisi ollut oletettavampia, joten pientä jännitystä se toi, et mitäs kivaa sitä on tullut.

Tähän ihan vain esimerkkinä, et odottelen jo kohta puoltoista kuukautta yhtä dealextremen lähetystä, ja ne ketkä tietävät puljun, niin sieltä kestää (mutta on halpaa).

Matkalla käytiin keskustan Sokoksella palauttamassa yks barbarababa-draw-board, joka ei kestänyt pienen istumista päälle. Siis sellainen magneettipiirtoalusta-juttu joka ei kovasta käsittelystä yleensä tykkää.
Siellä kun nyt oltiin, niin pitkästä aikaa poikettiin 5th Floor:n kahvilassa, siellä kun saa yllättävän hyvää kahvia. Ja niin sai nytkin, pari cappuccinoa, ja barista oli ihan ajan tasalla tehdessään (seurasin siinä sivusta toimintaa, niin piti ainakin konetta puhtaana).

caput Sokos 5th floor

Mutta niihin paketteihin.

Paketit, oikein houkuttaa repiä ne auki

Olen jo kyllästynyt Harion Buonoon (kattilla, 1,2l) ja netistä osui silmään kivan näköinen ja tilavuudeltaan (0,7l) itseäni paremmin palveleva kattila. Kun hinta ei päätä huimannut, niin tilaukseen.

Hario Buono. Kuva: Sweet Maria's

Paico Ball Kettle. Kuva: Blacksmithcoffee.com

Toinen paketeista oli ihan älytön, pieni gruppoharja, jonka olisi voinut laittaa normaalissa kuoressakin. Nyt se oli pakattu oikein pakettiin, ja fylliä mukana, niin että siinä olisi tullut vaivatta viinilasikin mukana.

Sitten kun kaikki oli kuorittu pois päältä, jäivät nämä jäljelle

Yksi mikä jää kokeiltavaksi heti kun jää siihen aikaa, on tuon kaatamisherkkyyden tesmaus, nokka on meinaan hieman “terävämpi” kuin Buonossa.

nokka

Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää yötä ja huomenta.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s