Note to myself: ne muistiinpanot

Posted: 02/03/2012 in Auto, kahvi, lapsi, talvi, Valokuvaus, Video
Tags: , , , , , ,

Tänään taputtelin taas itseäni olkapäälle kun ajelin kohti punavuorta. Ei tullu tarkastettua pissapojan nesteitä, vaikka sitä se ajotietokone suositteli, arvatenkin se säiliö oli sitten aivan kuiva. Sama oli bensan kanssa, mutta sillä kuitenkin vielä pääsi, ja tulee pääsemään tankille (niin en jäänyt matkalla tankkaamaan). Mutta se siitä iloisesta, aurinkoa silmille ja kuraa ikkunoille matkasta.

Kävin siis viimein hakemassa kisakahvipavut Kaffalta, Pursimiehenkadulta. Puolisen kiloa iloa, vaikka en selviäisikään ensi kierrokselta pidemmälle, niin ainakin olen saanut makuhetkiä tämän Kenya Gatinan kanssa.

Tänään oli kahvivieraita, vai sanoisinko tee ennemmin… Musiikkipiireistä tuttuja, A ja J (omaperäistä tämä lyhentely[?]), oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Ja pojat viihtyivät hyvin yhdessä, oli ilo seurailla näiden takapuolen korkuisten vipellystä. Jos jompi kumpi lukee tän, niin kiitokset käynnistä ;)

Illemmalla pääsin kokeilemaan tuota kisakahvia, ja sen laittoa Aerobie Aeropressillä.
Viimeaikaiset ongelmat hyvin onnistuneiden kuppien kanssa ovat olleet siinä, etten jälkeenpäin muista enää tarkkoja aikoja milloin tein mitäkin, mitkä olivat lämmöt yms.
Joten, kaivoinpa esiin vanhan uskollisen Sonyn videokameran ja Violan kolmijalan ikuistamaan suorituksiani. Voisin sitten jossain välissä laittaa tähän youtube linkin pätkään, jossa homma on jo rutinoitunut, eikä tule kaikkia kömmähdyksiä (siis aivan karmeaa säätöä, lentelevät pavut, vedenkeittimen unohtaminen jne.).
Videolta sit poimimaan ajoituksia ja muita, kirjaamaan niitä ylös mitkä onnistuivat jotenkin erikoisen hyvin omasta mielestä, kuten tänään aivan ensimmäinen kuppini. Siis sillä meinasi lähteä sukat jalasta ja paita päältä, oli niin tajuttoman marjaisan ja huolellisen hapokkaan makeaa nektaria, oikeasti hetkeksi unohdin juovani ihan vain kahvia.

Tästä päästäänkin yhteen uusimmista paidoistani, “There is no X in Espresso“paita sai kaverin DearCoffeeILoveYou:sta (tuttavallisemmin DCILY), paidassa lukee osuvasti “Enjoy Black Coffee“.

muistiinpanoja, kisakahvi ja tietenkin messuille lippu

Sony Violassa

kanyyli on ikäänkuin jonkinlainen wristband, saas nähdä kauan tätä tullaan pitämään

DCILY: Enjoy Black Coffee. Siis niin cool, että ihan pakko pitää päällä 24h.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s