Uusi DVD-soitin ja Presso pölyttymästä

Posted: 18/02/2012 in Elämää, Elokuvat, kahvi, Video
Tags: , , ,

Nd: Guatemala Decaf – Presso (3dl)

En yleensä juuri ajatuksella lue verkkokauppa.com:n mainoksia, mutta nyt osui silmiin jotain mikä oli pakko tilata hetimiten.

 “ProCaster DVD-005 HDMI – ultra slim DVD/DivX soitin, HDMI, USB + kuljetus kaupanpäälle, alv 0% -hintaan Ahvenanmaalta”, okei, MUTTA 28,40euroa.

Linkki soittimeen. Siis monet T-paidat maksaa enemmän, ja kuin ollakkaan oli makkarin dvd-soitin sanonut sopimuksen irti.
Siis siitä syystä etsiskelin sopivan hintaista soitinta, ja tällä kertaa yritin oikein pidättäytyä ettei lähtisi lapasesta. Joskus meinaa huomaa katselevansa jotain 3DUltraSlimBlu-Ray soittimia, hintaluokkaa yli budjetin.

Tämä kun vielä toimisi, sillä kun hintaa katselee, niin väkisin herää ajatuksia sen suhteen. Sitä paitsi tuo USB on mukava lisä, kuitenkin jonkin verran tikulla katseltavaa.
Mutta raporttia siitä kun se saapuu.

Tällä kertaa tultiin kotiin mummilasta sen verran myöhään, ja olen tikkana, niin ajattelin kupin keitellä ja postata.

Twitteristä luin @otherblackstuff:n tweetanneen “Enjoying a french press. Happens about once every 6 months, then I resume hating them.” nickin takanahan on siis David Walsh, tunnettukkin ja arvostettu henkilö, varsinkin “kahvimaailmassa”.

Nopeasti oli kofeiinittomat Guatemalalaiset kupissa höyryämässä, ja pakosta totean, että varsinkin kupin loppupuolella se tuli mukavasti makuineen esiin.
Pressoa monet  käyttävät niin kuin on ohjeistettu, eli neljä minuuttia uuttoa, sitten painaa männän alas. Jos teet näin, niin kokeile ens kerralla seuraavaa:
kaada vettä ensin purujen päälle n.30sekunniksi, sitten kaada täyteen ja pyöräytä purut veden sekaan pörräämään (itselläni tätä varten ihan oma puukauha), kun neljä minuuttia on täynnä ota lusikalla niin paljon purua pois kun saat (puukauhassa lusikkapuoli), sitten vasta paina alas.

Tuloksena vähemmän mujua, eikä ne purut uutu enää ylimääräistä siellä presson pohjalla. Mutta oli taas kiva puhaltaa pölyt yhdestä pressokannuista.
Ehkei pitäisi hehkuttaa, sitä herää yöllä vielä kupla otsassa.

Unia kaikille ketkä eivat siis vielä ole lakanoissa, ja moi niille jotka lukevat tämän joskus muulloin kuin tänä yönä.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s