Kupin metsästys, ja Ruotsin tuliaiset

Posted: 10/02/2012 in cappuccino, Elämää, kahvi, kahvila, Matkailu
Tags: , , , , ,

Argh!
Hukun kuppeihin, tai niiden tarjontaan ja valinnan vaikeuteen.

Tarvitsisin pari-kolme…okei vähintään neljä, uutta mageeta cappuccinokuppia, sillä olenhan niitä tarvinnut jo jonkin aikaa. Mutta kun barista-skaboissa Joonalla oli mustat tulips kupit (ACF?), jos nyt oikein näin, niin se oli naula arkkuun, kotona armoton surffaus ja etsiminen, mikään ihan sekunda kiinakuppi ei palvele. Pitää olla hieman paksuutta pitämässä lämpöä, ja muutenkin tulisi kestää astianpesukone useammin kuin kerran.
Vähän tälläistä metsästämässä.

Inkerin 160ml tassen kanssa

Kuvan kuppi on melkein mitä metsästän, mutta saisi olla 190ml-210ml. En oikein osaa vielä asettaa 160ml cappakuppia käteeni, saati kaataa siihen arttia. Mutta tuo muoto, ahh! Ei auta kuin jatkaa surffausta…

Tuli heitettyä Ruotsin reissu, ja tänä aamuna kun UPS:n kuljetus soitti, olivat tuomassa myllyä mutta jouduin lykkäämään perjantaille, koska heille ei käynyt kuin 10-12. Oli muskaria ja muuta menoa, seliseli, nukuttikin vielä.

Mut huomenna se tulee, siihen on valmistauduttu.
Tänään Sävystä, kurvista, kävin hakemassa Joonan kisakahvia, paahdettu 8.2 by Turunkahvipaahtimo. Sen muhiessa pari päivää, mulla onneks on yks pussi ässänä hihassa, nimittäin El Salvador SHG.
Kuvasta näkee mitä pussi sisältää, aivan mahtava blendi.

Kisakahvi

Jos jollain nyt tuli kysymysmerkkiä pään päälle,  et “kuka hiivatun…”, niin pari linkkiä viskaisen.
Aromilehti, SCAEFC, SCAEFC kuvakooste kisoista. BTW, joku tuttu saattaa näkyä puolisonsa kanssa joissain kuvissa, ei hyvin, mut kuitenkin. Taisin tästä hetki sitten kirjoittaakkin juttua, selaamaan taaksepäin jos ei tunnu tutulta.

Ruotsista ei tullut tällä kertaa kahvia mukana, outoa.
Sen sijaan, en olisi ihan heti ajatellut lähtiessäni tuovani mukanani OnePiecen. Ennakkoluulot mäkeen, ja hyppy näihin mahtaviin haalareihin. Aivan loistavat kotihengailu haalarit, sit takki päälle ja pärjää vaikka kauppareisunkin, ja jossain mummolassa menee ihan hyvin. Sijoitus, etten sanois.

Jump In

Niin, ja tottahan laivalta pari lekaa tarttuu mukaan. Vaikken olekkaan mikään erityisen viskin asiantuntija, jokin kuitenkin laittoi ostamaan nämä sieltä hyllystä. Joutuu joskus iltamyöhään sippailemaan maistiaisia, jos tietenkin saan siihen luvan ensin.

S:n blogissa enemmän juttua ruotsista olosta ja varsinkin laivalla olleista apinoista ja mummoista.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s