Toiminta torstai!?

Posted: 26/01/2012 in cappuccino, Elektra, Espresso, kahvi, lapsi, silvia
Tags: , , , ,

Aamu alkaa skidin muskarilla, siellä aamukahvikuppi, ei paha. Mutta kuitenkin piti kotiin päästyä lämätä Elektra tulille, sit pussin pohjia kourien kaivaen HKP:n (Helsingin kahvipaahtimon) Espresso Dolcen viimeisistä pavuista myllyn täytettä. Koneen lämmetessä käännyin kuitenkin tekemään cappuccinon pelkän shotin sijaan, viimeksi “sinne päin” menneiden vaahdotusten parantamiseksi treeniä. Ihan ok cappa tuli.

Sain jonkin kipinän siinä tasolla hösätessäni.

Myllyn puhdistus, ihan tunteella. Eikä se siihen jäänyt, vaan putsailin Silviankin siinä samoin tein. Cafizaa, ja muuta pientä hoonausta. Tuli ihan sellainen olo, kuin olisin suuremmankin tempun tehnyt.

Siitä vauvauintiin ja takas, kotona lämmintä kanapastaa. Nyt mietin mistä puuhaisin aeropressillä iltakahvit. Papuvalikoima on tällä kertaa harvinaisen laaja, normaaliin verrattuna. On kahta HasBeanin pussia (Nicaragua – Escondida, El Salvador – La Ilusion), HKP:n pohjat, Kuubalaista papusta ja Caffin Lingeriä.

Käännyn varmastikkin tuhoamaan vimoset HKP:t.

Jos olisin tällä hetkellä papua vailla, suuntaisin luultavasti Sävyyn hakemaan Turun kahvipaahtimon uusinta espresso blendiä (50% Brazil Fazenda Sertao, 30% Guatemala Finca Ceylan ja 20% Kenya AA Gatina). Turussa tuota saa Café Art:sta, mutta en muuten tiedä stadista juuri muita paikkoja kuin Sävyn (lähellä ja sais tuoreena, samalla hyvät kahvit).

Nyt sitä kahvia puuhaamaan…

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s