Roll with the punches with Helenius and Chisora

Posted: 04/12/2011 in Elämää, TV
Tags: , , ,

Viime yönä käyty ottelu Robert “The Nordic Nightmare” Helenius vs. Dereck “Del Boy” Chisora aiheuttaa netissä kovaa kuhinaa, tuomarit on pelanneet väärään pussiin ja jopa ottelupaikalla oli merkitystä.

Ottelua odotettiin, ja siltä sitten kaiken odotuksen jälkeen melkein jo vaadittiinkin Rocky IV tyylinen matsi, eli läjäpäin dramatiikkaa.
Mutta eikö se riitä, että Britti tulee punnituksessa Robben iholle ja läpsii tätä pari kerta poskille, herjailee sensuroitua ja poistuu takavasemmalle, jättäen jätin yksin kuvattavaksi. Viileästi Helenius kuitenkin punnituksen otti, poskelle taputukset lopetti vain työntämällä Chisoran pois.

Läpsytystä

Alkuun ottelusta meni ensimmäiset erät ihan IS:n toimittajan raporttia seuraamalla, sitten pieni arvaamaton, S löysi jostain streamlinkin (hyvähyvä), eli voitiin seurata matsia suorana ja hyvällä kuvalla (http://boxingguru.eu/gurutv1.html). Kasierän lopusta alkaen tuli vahdattua ja odotettua Robben painavan britin kehän pintatasoon, mutta vaisua oli.

Koko ajan odotin että koska alkaa myllytys käymään, Chisora oli kerpele ajettu jo nurkkaankin, eikä muuta kuin varovaista koskettelua. Del Boy:kin huomasi tämän, sillä laski kätensäkkin ja yritti siten provosoida toista mättämään olan takaa. Ei mitään, kuitenkin pisteitä tuli ja kuntoa riitti. Vasurilla Suomalaisjätti pääsi antamaan muutaman hyvän pusun.

-BoomF*ckingLäts-

Meni sitten lopussa tuomaripisteille jossa voiton vei Helenius pistein 115-113, 113-115, 115-113 (eli 2-1).

Kun sitten siinä stream ikkunan vieressä oli chatti ja sieltä suolsi vaikka mitä skeidaa, niin lopussa alkoivat jo ennen juontajia ja Robben haastattelua huhu pyörimään murtuneesta kädestä. Oikeastaan (ei saisi) mutta jo melkein toivoin sitä, sillä sen ansiosta näkisin enemmän Robben voittajana. No murtunuthan se oli, ja se lyö pisteen sanan “draama” perään.

BoxingScene.com:sta poimittu Heleniuksen haastattelu englanniksi:

“I thought I won. When I punched him he was hurt, many times. I couldn’t finish him. It hurt like hell, my right hand. We have to check on it. I knew that he was going to come at me from the start. We were prepared for that. You saw from the first round, he was hurt many times [in the fight]. My right hand broke. I can feel it, it’s broke. What can I say? I felt that he got really hurt, but I couldn’t finish. [My right hand] hurt like hell. A boxer is never complete. He can learn many new things. I know I could have won more clearly,” Linkki artikkeliin.

Nyt Iltalehtien mukaan Del Boy vaatii uusintaa, johon Robbe sanoi jo olevansa valmis. Britin perämoottorin mukaan (kas kummaa) väärä jätkä voitti, ja Dereck vaatii ottelua puolueettomalla maalla, ei Stadissa eikä Lontoossa. Sitä tosiaan odottaen, kun “The Nordic Nightmare” saa toisenkin käden kuntoon, niin voi päätä lyhyempää brittiä sattua, nythän kaveri kuitenkin selvisi ehjänä ulos.
IMO: Ei yhtään huonommin otettu matsi, jos pitää lyödä kovaa vaan vasemmallla, sit vielä voittaa sen.

Ennen uusintaa tosin Robbe ottaa matsia Aleksander “Baby Face” Dimitrenkon kanssa, tällä ottelut 33-1, 21 KO. Kun taas Heleniuksella 17-0, 11 KO. Sitä odotellessa, maanantaina Lontooseen, kai ne nyt tykkää meistä enemmän siellä tuon matsin jälkeen…

Dimitrenko

Advertisements
Comments
  1. Ray says:

    Dimitrenko is really tought man!

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s