Spårassa vaunujen kanssa, black bourbon papua

Posted: 29/11/2011 in cappuccino, Elämää, Elektra, Espresso, kahvi, kahvila
Tags: , , , , ,

Yksi mikä sylettää ihan sikana, on spåra (raitiovaunu, daah) käyttäytyminen.

Jos syvennys on selkeästi merkattu lastenvaunun ja pyörätuolin kuvilla, ja siinä on pari penkkiä, niin eihän se ole selvää että kuka sinne syvennykseen kuuluisi.

Tänäänkin tervejalkainen mamma ja pari teinixiä teki sen, että rattaita ei saanut mukavasti poikittain pois keskeltä käytävää. Tälle kyseiselle mammalle, joka siis terrorisoi järjestystä rivosti, sai meiltä pahaa silmää ja paheksuntaa. Ei se sitä tajunnut, katsoi vain ihmetellen takaisin. Varmaan vähän hidas tai jotain viittaavaa. Sit mukaan vaunuun tuli vielä mukava mummo rollaattorin kanssa. Nousivatko nämä vajakit? No eivät, mummo kuitenkin hymyssä suin jutusti “kyllä sitä aina paikan jostain keksii” kun yritin siirrellä itseäni.

Sitä toivoo että poistuessa ei pysäkillä olisi paljoa väkeä, sillä stockan hullut jää selkeästi kakkoseksi, pitää olla tosi röyhkeä ja puskea silmät kiinni vaan läpi. Ei siellä tilaa anneta, sitä otetaan.

Tänään oli vielä  lounastus Foorumin Chicosissa (jonne siis tuo spårareissu), josta jotenkin suunta veikin vaatekauppojen kautta meitä kampin ostarillekkin.

Päätin kokeilla ostaa Kaakaopuun papuja mukaan, mutta sitten paikan päällä totesin et ei. Ei ollut selkeää paahtopäivää esillä ja muutenkin ainoana vaihtoehtona espressopaahdolle oli Brasilian Yellow Bourbon, ja olin tuota varttikilon hetki sitten tuhonnut, joten pussi jäi hyllyyn.

Matkalla himaan sit koukku Lasipalatsin Caffin kautta, sieltä tuli pussi Black Bourbonia mukaan.
Niin tuntematon papu, ei googlekaan tunne tätä paahtoa, kuvaus sen pussin kyljessä osaa kertoa seuraavaa:

“…tummapaahtoinen sekoitus pehmeistä ja makeista kahvilajikkeista. Tumma paahto antaa hivenen savuisen aromin sekä voimakkaan jälkimaun…” suositellaan maitokahviksi tai espressoksi.

Varsinkin cappuccinojen pohjana tuo on omiaan, se tuli testailtua kotona Elektraa edelleen opetellen. Saattaisin helposti ostaa tätä uudelleenkin, mutta ehkä kuitenkin suodatinpaahtoisena ennemmin kuin espressosellaisena (olen tumman ja “vahvan”kupin kaveri).

Tämä tapaus siis selvästikkään ei työnnä vaunuja, eikä vaikuta liikuntarajoitteiselta.

Advertisements
Comments
  1. Anonymous says:

    Kummallista toimintaa kyllä spårassa!!Kyllä ihmiset on tyhmiä!!

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s