Pieniä asioita, suuria merkityksiä

Posted: 29/11/2011 in Elämää, Elektra, Elokuvat, Espresso, lapsi, leffa
Tags: , , ,

Aamulla muksu yllättää haluammalla syödä itse, ennenkin on tehty niin, mutta tällä kertaa hän tekee sen kokonaan itse, eikä sotke nimeksikään.

Lapsi hoidossa ja luvassa laatuaikaa puolison kanssa. Molemmat saavat tehdä omia juttujaan hetken, yllätys et olin keskittynyt kahvin maailmaan ja S partsilla kukkien kanssa. Pari leffaa, pizzat ja limua, toimintaa ja siirappinen tyttöleffa, molemmat pätkät olivat yllättävän hyviä vielä. Tosin ikävä pikkumiestä alkoi jo illalla olla kova, tuntui ei olisi viikkoon nähty.

Sadepäiviä, mentiin kuitenkin takapihan hiekkalaatikolle ja keinuille. Sade yltyi ja keinut jäivät haaveeksi, kuitenkin se skidin keskittyminen siihen lapioon ja hiekan lappaamiseen, oli jotenkin niin aitoa lapsen tekemistä ettei siinä sateet haitanneet. Kuitenkin oli lähdettävä, ihan vilustumisen vaaran takia, meinaan vanhempien.

Uuden koneen vaikeudet. Kun on muutaman päivän yrittänyt etsiä sitä oikeaa “reseptiä” espressolle, eikä siihen ole kerralla montaa yritystä. Poistaa ja vaihtaa eri nimittäjiä tasaisesti, kunnes lopulta alkaa onnistuminen kirjaimellisesti maistumaan joka kerran jälkeen paremmalta. Vielä pieniä testailuja, niin homma alkaa maksaa vaivaa takaisin.

Ystävien kanssa treffaamista, sosiaalinen elämä siis pelaa muutenkin kuin netin välityksellä.

Reissu luvassa, viikko ja fuc… buckhinghamin palacea tölläämään.

Elektra Micro Casa A Leva sekä Oslosta muistona black cat esso kuppi.

Nopea yhteenveto shottien parantumisista. Myllyä reippaasti karkeammalle, lämpötilan seuraaminen keittimessä avaintekijä (kiitos Tinuri [Olli]), vaahdotuksen tehon älyäminen verrattuna vanhaan koneeseen. Mm. näillä muuttujilla pääsee jo lähemmäksi onnistumisia, ja välttää pieniä joka kertaisia “pikku” palohaavoja (lähes koko kone kuumenee, ja sit joku sormista tjsp tulee törkättyä niin et muistaa).

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s