Kiinalainen tabletti, UPS ja jouluvalot

Posted: 22/11/2011 in Elämää, lapsi, talvi
Tags: , , , , ,

Venyi taas yöhön, mutta niin ’bout sadan dollarin tabletti hymyilee. WM8650 ja ihmeellistä kiinalaista soppaa täynnä koko vehje, ei tykännyt mun puhelimesta eikä googlen tilistä.

Sitä seuraa tietenkin ankara googletus ja puukotus, jotta saa android 2.2 jotain arvostusta. HCH:lle iso kiitos techknow.freeforum.org sivuilta (vaatii kivuttoman reggauksen) onkimastani “Universal HoneyCombMOD 10.1.7:sta“, kasi tuumaisesta halpor tabletista kääntyy nopeaan mukava uusi hilavitkutin. Eihän tämä nyt vielä ole viilattu kokonaan, marketista tarvitsee hakea vaikka mitä ja pientä laittoa (vie muuten huomaamatta aikaa kaikki näperrys).

Siin se nyt on modattuna

Keittimestä olen jaksanut jo jauhaa, mutta on kerrottava vielä tämä.
Olen seurannut huuli pyöreänä tuon saapumista, ehkä kuva kertoo saman.

Mietin vaan, et huomenna sen pitäis sit olla täällä. Vois Tanskalaiset lopettaa sen keittelyn ja laittaa keittimen tänne päin.

Oltiin Senaatintorin kupeessa sunnuntaina kuuntelemassa kun herra Helsingin herra ja pastori pitivät puheita, en tosin kuunnellut, olin paikalla. Joulupukki oli ylläri, se papatti kun lappalaiset yleensä. Mulla kun on sellainen mielikuva, et pukki puhuu kovaa ja hitaasti, niin että hitaammatkin tajuavat mitä sillä on asiaa. Ei tämä pukki, se puhu mie/sie/hyö/nyö-kieltä ja kun sitä ihmettelin, niin en oikein pysynyt mukana mistä sillä oli asiaa, kait se joulua toivotti.
Joo, ja siellä oli yllätys vieras! Sen kun kuulin ja yhdistin et se ei oo pukki, ni sit alkoi jo vähän kiinnostamaan et kuka tulee. Kukapa muukaan kuin kaikkien kaveri, Antti Muisku paukkas siihen mikille. Eikä siinä kaikki, se alkoi mainostaa levyään ja päätti laulaakkin, ja toisenkin biisin.
Mut ilma oli hieno ja järkkäristä loppui akku, onneks S:llä oli laukussa pokkari.

Juttu eteni kulkueeseen meidän ohi hetken päästä, otettiin paikat siitä mistä näki jotain. Mut oli siellä muitakin, varsinkin yks valopää joka tunki mun ja Leevin eteen, vaikka siirsin äijän kädellä sivuun ja ilmoitin asiasta, niin jo se hivuttautu sit tunnelman kohotessa takaspäin.

Tää harmaapiponen Ainstain oli se tunkeilija

Pukkikin ohitti meidät

Aleksin jouluvalot sytytettiin

S ja Spider-Man

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s