Laivalla, Ruotsissa ja kotona

Posted: 03/11/2011 in Big Brother, cappuccino, Elämää, kahvi, Latte
Tags: , , , , , ,

Tuli pyörähdettyä jälleen ruotsissa, laivalla syöden ja maissa S:n vanhaa koulukaveria moikaten ja kahvitellen.
Oli muuten harvinaisen pahat kahvit ruotsissa niissä kahviloissa joissa pysähdyttiin, vaikka muuten maassa on loistavia paahtimoita.

Molinari pavuista pyöräytetyt juomat, ei muuta vikaa kuin että maistui asteen keskivertoa huonommalle

Arvid nordquistin mainoskupit ei paljoa auttaneet, sillä juomat oli kuin jostain automaagista, kehnosta sellaisesta

Laivalla oli taas jotkut yöntimojen ja mummojen valloitus, sovittiin mukaan siis aivan loistavasti. Hytissä ei ollut telkkarissa ollenkaan SubTV:tä, siis sehän tarkoittaa ettei myöskään BB:tä. En tosin usko jääneeni mistään järjettömän tärkeästä paitsi, katsotaan illalla.

alkupalaa

lämmintä

jälkkäriä

Reissu meni ihan jees, ei ihmeitä, rahaa paloi taas niin ettei ilkeä saldoa hetkeen katsoa. Itselle tuli mukaan jekku ja Danielssin Jaskan pullot, sit tuliaisia ja sen sellaista.
Syötiin hyvin, Leevi kulki valjaissa, niissä apinasellaisissa. Muutama pää kääntyi kun tuo duracell mennä viipotti, ja me pidettiin hännästä kiinni.
Vaihdettiin kruunuja mukaan jumbon stockan Forexista, joka tarkoittaa Caffissa poikkeamista samalla. Petri, eli paikan ns. pyörittäjä, mies on mukava kuin mikä, oli paikalla. Juotiin siinä horistessa essot ja ostin uuden maidon vaahdotusvaahdotuskannun, Cafe Lat:n 0,4dl kannu. Siinä muotoilu erilainen kuin muissa kannuissani, pyörteen pitäisi napata mukavammin tuossa. Kannu on ainakin ensimmäisillä kaadoilla vaikea tottua, kaadot meni vähän miten meni.

kannut, keskimmäinen tuo uusi

Matkaan tarttui tietenkin hieman kahvin papusia mukaan, kuinkas muuten.
Kirjoitan pussien kyljistä, kun en ole vielä kunnolla päässyt juomaan.

El Salvador Decaf: El Salvador SHB defac on rikkaanmakuinen kofeiiniton kahvi. Se on luonteeltaan ryhdikäs ja jälkimaultaan miellyttävä. Kahvi sopii erinomaisesti kaikille kahvinvalmistustavoille.

Nicaragua Pacamara: Los Placeras pacamara on rikkaanmakuinen ja pehmeä syyskahvi. Pehmeän ensivaikutelman takaa paljastuu rikas paahdettuun pähkinään kääntyvä jälkimaku.

Espresso Lingeri: Lingeri on rikkaanmakuinen ja viipyilevä espresso. Etiopialaisen ja Brasilialaisen natural-kahvin tuoman villin, mutta hentoisen js tasapainoisen olemuksen takaa paljastuu pitkä marjaisa puhtaanmakuinen suun täyttävä jälkimaku. Sekoitus edustaa modernia espressokulttuuria hapokkaine ja marjaisine vivahteineen.

kahvit ja mukana myös SqM:n Red Brick

Lingeriä join paikanpäällä, eikä hapokkuus ollut mitenkään liian hyökkäävää, vaan pidin koko kokonaisuudesta jopa niin että sitä tuli pussissa kotiinkin asti. El Salvadorin kofeiiniton onkin jo entuudestaan tuttu, ellen sitten sekoita johonkin muuhun, mutta onhan jokaisessa paahdossa eroavaisuuksia.

Leevi oli reissussa ihan pahis, otti tatskankin.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s