Fasulla muutakin kuin kahvia ja suklaata

Posted: 30/10/2011 in cappuccino, Elämää, kahvi, kahvila, Latte
Tags: , , , ,

Np: Disturbed – Another Way To Die
Nd: Turkkilainen – Light Roast With Extra Cardamom [Ibrick]

Kellot tunnilla kohti kesää, lääkkeet kohdallaan, musiikkia korviin ja kuppi mustaa nektaria suuhun.
Näillä alkaa sunnuntai. Ja jotta tuntisi itsensä jotenkin hyödylliseksi koska on herännyt viideltä, läppäri auki ja blogia rustaamaan (kun kaikki valot eivät ole siis vielä päällä).

Tämä turkkilainen olikin ylläripylläri, sillä aiemmin keitellyt dark roast:ia, niin menin samalla kaavalla. Tuli aika hento maku, pitänee tuplata ensi kerralla kahvin määrä, ei tällä saa tukkaa pystyyn vaikka über hyvää onkin (kuten ne Turkissa sanoo).

Fazerin kahvilaa, kännykkällä kuvaten ja samalla liikuttaen

Palattakoon ajassa taaksepäin, jopa niinkin pitkälle kuin keskiviikkoon. Päivään jolloin pyörimme ytimessä ja hukkasin etupyöräni (kuten tuossa aikaisemmassa postauksessani totesinkin).
Kävimme nimittäin fasulla kahvilla, ja kerrankin puhelimen räpläämisestäni oli jotain hyötyä, jeah.

Samsungillani käytän joskus (lähes aina) sovellusta nimeltä Foursquare, ja fasulla kun olimme jo pöydässä ajattelin ns. merkitä itseni käyneeksi tuollakin. Tältä se siis näyttää puhelimen ruudulla.

screenshot, huomaa tuo newbie special!

Siinä oli spessu merkintä kahvilan kohdalla, ja yllärinä oli tuo Newbie Special, palasin kassalle ja vilautin kännykkää tytölle. Sain kaksi patukkaa, toinen vaaleaa suklaata “with Strawberries and touch of Basil”. Toinen tummaa suklaata “with Lemon Peel and a dash of Black pepper”. Aika eksoottisia näin harjaantumattomalle suklaan maailmaan tutustumattomalle, mutta kait nuo on syötäväksi tehty, eli en ole vielä maistanut.

hienoja ovat, ei siinä, kuva edelleen kännykällä.

Eikä siinä vielä kaikki, kassalla luin lapun kassakoneen nurkalta, jossa todettiin vieraille ilmainen Wi-Fi. Pitää vain pyytää kassalta koodilappu, en tosin tarvinnut tätä, mutta olihan se otettava mukaan niin näkee mitä se pitää sisällään. Läimäsen jälleen kuvan.
[break: tähän väliin keitin toisen kupillisen tuplapuruilla, aikast p*skan makuinen kuppi, jos vaikka keventäisin seuraavaan annostusta]

Café drahtloses netzwerk notez les dates, kuten Karl sen sutjauttaisi saksalaisranskalaisittain

Ei pöllömpi, kaksi tuntia ja kuusi päivää aikaa aktivoida tuo tunnus. Vaikkakin, jos ajattelee tätä nettikahvilana tuoden oman läppärinsä mukana, niin todettakoon ettei sit halvimmasta päästä eväät eikä juomat.
Mekin otettiin kevyesti vain maistellen, S palan juustokakkua ja cafe latten, itse otin bebe leivoksen ja cappuccinon, L sai croissantin ja maitoa.

ruoat ja juomat

Loppuknoppi: Karl Fazer muuten osallistui 1912 Stokiksen olympialaisten savikiekkoammuntaan, hän sijoittui savikiekkoammunnan henkilökohtaisessa kisassa jaetulle 12. sijalle ja joukkuekilpailussa viidenneksi. [wikipedia]

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s