Lekurista rantsuun

Posted: 25/10/2011 in cappuccino, Elämää, kahvi, lapsi, Syksy, Valokuvaus
Tags: , , , ,

Tapahtui eilen:

Kävin jälleen näyttämässä kärsääni Meilahdessa, tuntuu tulevan jo liiankin tutuksi rampata siellä. Kuitenkin kun tämä normi lääkärissä käynti sitä, että kiirehditään paikalle odottamaan, sitten itse ”juttu” on ohi hetkessä. Tuli jälleen sellainen ”no käytiin nyt sit”fiilis, koska jatkotoimenpiteet olivat jokseenkin jo päätetty aikaisemmin. Nokka kun on tukossa normia enempi, niin nyt sitä tutkittiin hienosti rinomanometriassa, jossa siis mitataan tilavuusvirtoja (jos nyt oikein käsitin).

Parin tunnin jälkeen suunnaksi Munkkivuoren Café Torpanrantaan.
Kahvilana paikka on aivan mahtava, näköalat ja letkeä fiilis, lisänä ilmainen Wi-Fi. Ei ole ollenkaan outoa nähdä paikalla kaiken ikäistä kansaa, osalla kamera ja läppäri pöydällä (kuten nytkin oli parissa pöydässä).
Isona miinuksena hinnat ja espressopohjaisten juomien laskenut taso. Tampereen Mokkamestarit paahtavat kahvilalle suoraan pavut, enkä muutenkaan ole ollut näiden paahtajien valikoimaan erityisen ihastunut. Nyt tilattiin cappuccino ja latte, oma cappani oli valmistettu tosi paksuun vaahtoon, joten siitä en saanut oikein edes makuja. Mutta latte maistui jopa sokerin lisäämisen jälkeen kitkerälle, ja se vaatii jo aika surkeaa essoa pohjille (pitääkin kirjoittaa palautetta). Juotiin, syötettiin Leeville vielä croisanttia puolet ja lähdettiin luontoon.

Suuntana oli Munkkiniemen rantsun leikkipaikka, keinut, hiekkaa ja jokin laivantapainen. Leevi käppäili autolta itse tomerasti koko matkan, välillä tietenkin mätkähdellen havuihin. Ilma oli puolella, se oli puolipilvinen n.10astetta plussalla, mutta tuuli teki siitä syksyisen kirpakkaan.

Munkkaa

nallepukuinen tarzan

keinuen on hauskempaa

Leikkipaikan tutkimisen jälkeen jatkettiin matkaa rannan myötäisesti, kuvia tuli räpsittyä ja melkein hankittua raitisilmamyrkytys.

Ihan letkeä lenkkeilyreissu, ylä- ja alamäkineen. Tämä yksi Helsingin betonihelvetin kosketuksista luontoon, loppuun muutama kuva vielä lisää tuolta.

munkan rantsu syksyllä

metsästä mäkeä rantaan

luonnon yksi ihme(ttelijä)

päättäväiset askeleet

Äiti ja poika

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s