Lintsin valokarnevaalit 2011

Posted: 16/10/2011 in Elämää, kahvi, lapsi, silvia, Syksy, Valokuvaus
Tags: , , , , ,

Linnanmäen valokarnevaalit, siellä oltiin ekaa kertaa viime vuonna. Tosin jos oikein muistelen niin silloin taisi olla hieman märkää, ja muistelen olleeni jäässä. Sitä, olinko tällä kerralla pukeutunut vain paremmin, ei voi muistaa (hei, vuosi).

Viime kerralla mukana oli vain pokkari, ja tällä kerralla digijärkkäri. Eikä siinä vielä kaikki, normi photoshopin kaverina vielä Lightroom, jolla kuvia voi hieman kotona viilailla lisempää jos on tarvetta.

Asteita oli auton mukaan saavuttuamme n.5°C ja lähtiessä 3°C, ainoa mikä hieman otti viileää, olivat näpit, Sannalla paleli taasen jalat. Pikkumies olisi varmasti ollut tyytyväinen, jos tältä olisi riisuttu kaikki ylimääräinen. Niin innolla tämä vetelee tumppujaan irti, heti kuin siihen saa tilaisuuden, pipoa on suostunut kuitenkin jo paremmin sietämään.

Vielä ennen kuvia (niitähän tänne klikanneet ovat tulleet katsomaan) sananen Red Brickistä. Tilasin siis tuota SquareMilen uutta espressoblendiä pari pussia, yleensä tilaukset ovat tulleet viikon sisään, tällä kerralla se otti 1½viikkoa. Onneksi olin jo saanut Ruotsin lähetyksen.
SqM:n sivuilla red brick:iin kehoitetaan käyttämään seuraavia lämpötiloja, annoskokoja, uuttoaikaa ja toivottua määrää. Itse sain annetussa ajassa normaalin 18g:n kanssa 45g juomaa kuppiin 28-30g:n sijaan, tuo 45g tuntui jo antavan hyvän espresson, joten jäinkin ihmettelemään miksi sitä pitäisi kiristää noinkin paljon. Tänään ei kuitenkaan jäänyt aikaa säätää myllyä ja tehdä toista shottia saavuttaen tuon 30g:n, joten tilanne pitää ihmetellä huomenna.

Nyt niitä kuvia lintsiltä:

sopivan pimeää kuvien napsimiselle, iloa syksystäkin

vanha kunnon vuoristorata

lampuissa ei säästelty

pitää syödä että jaksaa

Kieppi

S ja L sekä tanssivat vedet

blue rollercoaster, tuttua viime vuodelta

green rollercoaster, uutta tänä vuonna

Leevin kanssa hämmästelemässä

Sanna the papanazzi

maisemaa

värejäkin onnistui saamaan ruutuun

Iltapalaa

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s