Hullu lauantai, viiniä ja muotia

Posted: 09/10/2011 in Auto, Elämää, kahvi, lapsi, muoti, Video
Tags: , , , ,

En ihan tälläiseksi olis uskonut lauantain tuleman.
Aamulla nortsi herätys, niukilla mutta riittävillä yöunilla luomea auki. Siinä se söpö pörrötukkainen hobitti juttelee sänkyä vasten, ja sit alkaa taas kiipeily jakkaralle.

Aamulla keitin vielä espressot aiemmin kovasti kehuneestani J&N:n NBC 2011:sestä. Tällä kertaa valutin 28s, ja sain määräksi 48g (siis 18g:llä purua). Ei paha, muttei niin hyvä kuin 24s-25s ja 38g ja risat. Makuasioita sanoi koira joka pallejaan…

Päivän suunnitelmana oli kissa ja poika mummilaan hoitoon, josta stockan hullujen sekaan, sieltä Kaapelille muotiviikoille (S:n idea, minä mukana) katsomaan minkälaista “tarjontaa” siellä olisi.

Hullareilla oli fiilis kuin joku pieni kylä olisi muuttanut sinne. Poikkesin omat ostokset Alkosta, kaksi punkkua (samaa kaliiberia, vaikka toinen puhdas shiraz ausseista [Yellow Tail] ja toinen caberneeta Ranskasta [Hob Nob Cellars], enpä ala tätä nyt jahkaamaan).

Kaapelin meno oli hieman viileää, ellei viettäisi väliaikoja baarin puolella. Ensimmäiseen catewalkkiin ehdimme juuri ja juuri, otin luurilla sieltä pätkänkin.

En ala kirjoittamaan enempiä tuolta, S varmastikkin paikkaa tämän naisnäkökulmasta omaan blogiinsa. Mutta oli sinne roudattu jotain silmäniloa miehillekkin. (kuvat otettu väentungoksessa puhelimella, karseaa laatua, mutta auton ehkä erottaa kuitenkin)

Audi Q3

AudiRS3 sportback, olis hyväksyttävä farkku tähänkin perheeseen, hinta ei.

Ok, autoja. Sit oli myös malleja, niitä sairaalloisen laihoja.
Paritkin puvut oli siitä mielenkiintoisia, että niistä näkyi TISSIT, aivan, kansankielellä “kannut”. En tosin olisi itse edes huomannut tuollaisia, ellei minulle olisi asiasta erikseen kerrottu, eihän sitä vieraita naisia silleen katsota.

Koska Blogi (ainakaan vielä) ei tarjoa tietynlaista viihdykettä, niin kuvat käväisivät photoshopin Plastic Wrap filtterin kautta, ikävä tuottaa joillekkin pettymys (heille olkoot redtube näin esimerkkinä).Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s