Voittajafiilistelyä

Posted: 27/09/2011 in cappuccino, Elämää, kahvi, lapsi, Syksy, Valokuvaus
Tags: , , , , , ,

Leevi saa kohta puukkoa! Oltiin maanantaina kuuntelemassa lääkärin tuomiota, ja sieltä se pelätty leikkaus mainittiin sitten. Ongelma ei ole iso ja se hoituu päiväkirurgisesti, eli yöksi ei tarvitse jäädä (mikäli nyt ei esiinny komplikaatioita). Nukutuksen poika saa, sen jälkeen asetetaan tippa, siihen asti voivat vanhemmat olla paikalla. Voi tulla tiukkaa katseltavaa, saattaa joutua nielaisemaan palan kurkusta kun poistutaan salista. S:n versio äidin näkökulmasta omassa blogissaan.

Temmellystä

Maanantaina olin vielä muutenkin hieman kuin pianonkieli, sillä SIM-korttini (DNA) sanoi edellispäivänä sopimuksensa irti. Lekurin jälkeen pinkaistiinkin sitten Jumboon, jossa juniori sai temmeltää siinä Robert’s Coffeen takana olevalla leikkipaikalla. Kortin vaihto meni surutta aika nopeasti, huomasin samalla että electronin sirukin alkaa olemaan aika kulunut, sekin tarttee vaihtaa.
Mutta, koska olin ollut, sanotaanko että hieman huonoa seuraa aiemmin, päätin yllättää puolisoni. Kultajousesta ostin Nomination käsikorun ja siihen muutaman palasen, sit jemmasin sen reppuuni vielä odottamaan sopivaa hetkeä heittää valtti pöydälle.

Töh lepyttelykoru palasineen

Käppäiltiin myöhemmin S:n johdattamana koruliikkeeseen, no minnes muualle kuin sinne samaan. Myyjä oli avaamassa suutansa, ni samalla tein sille turpa kiinni merkin,eli heilutin kättä kurkulla. Toinen katsoi mua ja kysyi et ”hei, tulitko kenties palauttamaan?”, S alkoi kuitenkin kysellä jostain toisesta korusta siltä ja siitä selvittiin. Matkalla kahville kysyin et mitä mieltä noista Nomination koruista, ”ei oo oikein mun juttu”. Pädäng, se oli kuin potku munille, hienosti valittu, melkein taputtelin itseäni olkapäälle. Mutta myöhemmin kun näytin ostokseni ja ehdotin palautusta ja vaihtoa muuhun, se kuitenkin kelpasi.

Sen pituinen se maanantai, tänään käytiin heittämässä kaivarirundi, ajatuksena kahvit ja L sinne uuteen leikkipaikkaan. Matkalla Leevi nukahti, eikä muuten herännyt kun vasta lähtiessä. Vietettiin yli pari timmaa kuitenkin aikaa, istuen Carusellissa ja kulkien rantaa pitkin haukkailemassa meri-ilmaa molempiin keuhkoihin. Oli vähän daah olo siinä leikkipuiston vieressä, kun L vetää tajuttomana matkarattaissa ja muut kersat temmeltävät laitteista toiseen.

meitsi carusellissa

mattolaiturin kuppi

Tuli päivän kahvikiintiö parilla cappuccinolla täyteen, sillä otin myös Mattolaiturilla kupillisen. Yksi mikä harmittaa, niin järkkäri jäi kotiin, ja saimme kuvailla pokkarilla ja kännykällä kohteita, olisi ollut vaikka kuinka paljon hienoa auringonpaistetta chillissä syysilmassa.

rannalta suokkiin kuvattua

Nyt kun alkavat pavut olemaan jo ihan finaalissa, ja purutkin vetävät viimeisiään, olen katsellut Ruotsista Baristashoppen.se:stä tulevaa tilaustani, muille alan harrastajille luultavasti tuttu paikka, mutta itselleni vielä korkkaamaton. Sieltä kun klikkaa ”limited edition” sektorille, niin alkaa löytyä sellaisia pakko saada pusseja. Vielä on kuitenkin aikaa tilaukseen, niin ehdin rauhassa riisua tilausta sen verran, ettei tule montaa kiloa postiin, ja tiliä tyhjäksi.
Toisaalta, äsken kilahti s-postiin SqM:n newsletter, jossa pari pussia hankittavana kans.

Loppukuvaksi pistän kamerakännykuvan Kaivarirundin tarkoituksen, eli viedä Leevi leikkipuistoon, ja mikä oli lopputulos.

Joskus pitää ottaa lepoa

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s