Pringles Speaker

Posted: 24/09/2011 in cappuccino, Elämää, lapsi, Musiikkia, Valokuvaus
Tags: , , ,

Puolen päivän aikaan ovikello soi, outo. Kaverit ilmoittavat tulostaan aikaisemmin, eikä olla muutenkaan odottamassa mitään. Menin kuitenkin avaamaan, oli TV-lupatarkastajat tai ei, mut oli postileidi jolla oli mulle paketti.

Turhat mainokset sivuun ja pakettia ihmettelemään, salamana muistin jotain minkä olin unohtanut jo aikaa sitten. Olinhan kerran Pringlesejä syödessäni tutkinut putkiloa, siinä kyljessä mainostettiin isolla kaiutinta josta olin vähän pihalla, mutta kuitenkin siinä mutustellessani päätin ottaa selkoa.

Eli pitää kerätä kolme purkin kantta (ei sitä muovista), ja lähettää ne tiettyyn osoitteeseen joka ilmoitetaan Pringlesin sivuilla, ookei, näin siis tein. Kesti vähän aikaa kun tuli vastaus ”kaiuttimet ovat varastosta loppuneet, mutta heti kun tulee lisää niin pistämme postitukseen”, jotenkaan en edes yllättynyt. Meni aikast pitkään kun tuli viesti taas, ”Kaiuttimia tulossa, malttia, syökää sipsejä”. Edelleen olin jotenkin siinä uskossa etten tule koskaan tapaamaan tuota kolmen purtilon kannen kaiutinta, kunnes sitten tuli tuo paketti.

Ei kun avaamaan sitä, en ollut edes ajatellut minkälainen se voisi olla. Boxi oli aika snadi, siihen nähden että tuli isossa kirjekuoressa.

Amplified Speaker

Boxin avattuani, sieltä paljastui käyttikset (varmaan viidelletoista kielelle), itse kaiutin (joka oli pakattu oikein kuplamuoviin), Duracelin 3 x AAA patterit. Ihan positiivinen yllätys, ei päältäpäin mikään ihan roska, ja ennen kaikkea ne patterit oli beesissä. Kaiuttimesta mainitaan seuraavaa, 1W ja 6 ohmia, 3.5mm plug-in jack.

Avattuna

Eli saa normi kuulokeliittimiin siis kiinni, mutta eihän tuo tuollaisenaan toimi, vaan se pitää laittaa vielä Pringles tölkkiin erikseen kiinni. No se meni napakasti siihen kannen tilalle, ei sitten kuin testiä. Laitoin puhelimeen kiinni ja soittimesta jonkin biisin vain, sattui Aces High soittovuoroon.

Ei siis Hai!

Jälleen positiivinen ylläri, se soi, ja ihan kelvollisesti. En alkanut testailemaan säröjä yms. sillä Leevi oli nukkumassa. Kaiuttimessa on päällä on/off kytkin ja virtaledi. Nyt kun niitä on kerran varastossa, niin meinaan tilata samantien toisenkin, ja haarautuvalla 3.5mm jackilla yrittää saada hiemanenemmän stereo fiilistä noista halpor skobeista, vaikka läppärin mukana reissussa kulkis.

Leevi on tänä iltana ihan lellittävän herttis, veti kahdet genat pihalla, sillä tuloksella että nyt on turbohuuli ja mieli vähän apea. Onneks ei sentään tulleet legot läpi huulesta, kuten allekirjoittaneella aikanaan, mutta ehtiihän tuo vielä (sitä vähän peläten, mutta aika varmasti tuon törmäilijän tuntien sattuvan).

"Aku Ankka"huuli

Loppuun nakkaan jälleen oman kuppikuvani, tällä kertaa kuva on Kööpenhaminan TCC:stä, eli The Coffee Collectivestä. Legendaarinen mesta, jossa myös paahdetaan papua, ostinkin mukaan pussin talon espressoblendiä.

Kuvassa cappuccino terdellä.

Beauty

Laittakaa kuppikuvia tulemaan osoitteeseen nonsensopedia.blog@gmail.com

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s