Robert’s Coffee

Posted: 22/09/2011 in cappuccino, Elämää, kahvi, lapsi, Valokuvaus
Tags: , , , , , ,

Aiemmin kieroksi keittämäni purulelu tarvitsi vaihtoa (tapahtunut aiemmin), joten otimme suunnaksi Jumbon ja sieltä valikoimat.

Stockalta löytyikin sitten sopiva, siisti paketti ja kuvien sävyttämänä hampaat joiden tulolle tuo olisi mitä mainioin. Siinä luki sama kuin aiemmassa, eli ohjeet löytyvät sisäpuolelta. Eikä sellaista ilmatiiviiksi tahkottua pakettia ihan hetkessä liikkeessä ollessa avatakkaan. Kotona tuli selitys merkille 2, se meinaa ikäluokkaa jolle tuo purutsydeemi on tarkoitettu, meidän poika kuuluu nyt siis kuitenkin ryhmään 3.

Ei muuta kuin paketti takas kiinni ja mennään palauttamaan mokoma viikonloppuna, silloin kun muutenkin asiaa sinne suuntaan.

Kävimme muuten samalla kysymässä lippuja Paluu 80-luvulle pikkujoulu rockshow, vaikuttaa kiinnostavalta. Ennen en ehkä odottaisi siltä juuri paljoa, mutta kun kävimme katsomassa Kolme muskettisoturia (rock-komedia), niin se oli jotain sairaan mahtavaa. Lisäksi olen katsonut Back To The Future:t moneen otteeseen, niin jo tuo mainos herättää mielenkiintoa.

Stockalta kävelimme kohti ruokakauppoja ja matkallahan on sopivasti Robert’s Coffee, siinä on Leeville leikkipaikka takana ja hieman vatsa ilmoitti nälästä, niin breikki siihen. Jos olisin ihan kahvin perässä liikkunut, olisin jatkanut matkaani Flamingon Caffiin, siellä kun on laatu jotain paljon parempaa. Otimme kuitenkin molemmat S:n kanssa cappuccinot, siihen lisäksi paninit, meitsi tilasi kinkku salamin ja S tavallisen kanan.
Erilaisista S:n allergioista johtuen kysyimme että tuleeko paniniin muuta lisänä kuin mainittu kana (yleensä panini vielä voidellaan jollain), ei kuulema tule muuta, outoa, ei edes rehua. Omaa paniniani en saanut koska ei ollut salamia, vaihdoin sen sitten kana pekoniin. Cappuccinot saatiin heti, mutta muut tuotaisiin pöytään, ei ongelmaa, saapahan paninit lämpöisinä. Yllätyin jopa positiivisesti capujen ulkonäöstä, niiihin oli taiteiltu latte artin poikasta, ei aivan ”vimpan päälle” mutta paljon parempaa kuin aiemmin kyseisessä puljussa.

onhan siinä jo yritystä ainakin

hörh

Sitten saatiin ne paninit pöytään, aivan täynnä kaikkea majoneesia, sekä jotain mitä ei silmä tunnistanut. Tästä ilahtuneena hilpasin takaisin kassalle, jossa siis meitä aiemmin palvelivat joku harjoittelija ja virolainen muija. Samat naamat edelleen siinä, esitin asian kiltisti. Tilatessamme kysyimme tuleeko lisähöysteitä, johon vastattiin ei, nyt niissä kuitenkin oli sitä, et silleen.
Harjoittelija otti oma-aloitteisen takavasemmalle siirtymisen, Virolainen ei ymmärtänyt mikä oli tässä tilanteessa ongelmana, alkoi kummasti taas käpyä kuumentaa. Tyttösten sekä lähistöllä olevien lapsien onneksi paikalle riensi alahuulilävärimuija joka ymmärsi suomea ja tajusi tilanteen, pahoitteli jatkuvasti tilannetta ja tarjosi vaikka mitä tiskiltä sekä rahat takaisin. Selitti vielä ettei meitä oltu ymmärretty tiskillä aiemmin, eikä näin pääsisi enää tapahtumaan.

Loppujen lopuksi saatiin rahat takaisin kaikesta mitä maksettiin, plus neljä viiden euron lahjakorttia putiikkiin. Kelpasi, mutta toi kummasti mieleen edelliskesän jäde jutun samassa paikassa. Silloin meitä oli kolme, ja kaikki tilasimme jäätelöt, ne maistuivat hieman oudoilta (syötiin kuitenkin), mainitsin asiasta tiskille ja kas kummaa, saatiin kolmet ilmaiset jädet lahjakortilla.

näillä jatkoon

Loppukuvaksi liitän oman aamukahvini, sillä vieläkään ei kuppeja ole lähetetty, taitaa olla kohta kuopattu koko aihe tätä vauhtia.

Kuvassa Bialetti Venuksella (mutteripannulla) TKP:n Brasiliaa (Turunkahvipaahtimo) pohjalla, ja tuttocremalla höylätyt punaiset madot päällä. Ikäänkuin Caffè Latte, mutta nimeäisin tämän ennemmin Lattechinoksi.

bom dia

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s