Eräskin idea

Posted: 18/09/2011 in cappuccino, Elämää, kahvi, Valokuvaus
Tags: , ,

Äsken välähti… Ihan siis omassa päässä, ei kovin kirkkaasti koska se nyt vasta tuli idean muodossa. Nimittäin kahvikuppikuvien pyytämistä valokuvausfoorumilta, ei kovin omaperäistä varsinkaan kun olen kyseisellä digicamera.net foorumilla ollut jo hieman ennen kuin hankin oman Nikonini. Siellä tosin viimeaikoina lueskellut lähinnä osto- ja myynti palstaa metsästäen uusia putkia, ja nopeasti lukien (aika on pienen lapsen kanssa muuta kuin suhteellista) uusista ideoista.

Muutenkin valokuvausharrastukseni on jäänyt uusien testailujen osalta odottamaan, kuten mm. light tent:tini vaipanvaihtohuoneessa voisi asian ilmaista.

Kuitenkin suosittelen lämpimästi aloittelevia valokuvaajia, tai jo hienon järkkärin omistavia harrastajia (jälkimmäisille tämä ei luultavasti tule uutena asiana) mutta ideoita kaipalevia, ohjailisinkin kyseiselle foorumille sormella osoittaen, ja linkin listaan lisäten.

Sain muuten HIFK:n viirin nosto matsissa idean alkaa kuvaamaan lätkämatseissa, mutta mitenköhän on käytännön laita. Saakohan tuolla matseissa ihan tavis kuvailla miten sattuu? Vai tarvitaanko siihen jokin lupa, luultavasti saa kunhan ei ole kolmijalalla seisomassa järeää monen tonnin kameraa, vaan ihan normi järkkäri 200mm putkella.

Loppuun vippaan oman kuvan, Berliinistä Esprit Loungesta, Zoo aseman läheltä. Kuvassa siis puoliskoni Sanna ja Espritin cappuccino.

S Cappuccinon kanssa Espritillä

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s