Kiekkoa, kahvia ja flunssailua

Posted: 17/09/2011 in Elämää, kahvi, lapsi
Tags: , , ,

Eilen meni päivä messuilla, habitare sellaisilla. En tiedä mitä odotin, ehkä jotain kivaa pikkusälää mitä sitten heräteostoksina kuskais kotiin.
Mut ei siellä ollut sitäkään, vaikka Leeville yks cool nalle (snooztime) ostettiinkin ja sellainen ovikranssi.
Eipähän ainakaan harmita niin päin, et ei olis mennyt ja siellä olisikin ollut kaikkea kivaa.
Tulihan siellä törmättyä pariin tuttuunkin, toista varsinkaan en ollut nähnyt aikoihin, joten oli ihan hyvä boogie siitä.Paikalla kun ei ollut kahvifiiliksiä, niin kotona sitten keittelin ristretot turunkahvipaahtimon Brasilialaisesta. Pussi oli ollut pakkasessa aikansa, koska papua oli muuten riittävästi. En oikein saanut kunnon makuja siitä, viesti jo hieman alkavasta flunssasta.

Tänä aamuna heräsin sitten ennen muita ja otin pitkän kylmän suihkun, muutenkin aamutoimet pidemmän kaavan kautta. Kahvia keittelin kahteen otteeseen, aeropressillä tkp:n espressoa ja myöhemmin hario v60:lla caffin (J&N:n) Cuba Serrrano Superioiria.

S:llä puskee flunssaa, itellä kans samanlainen fiilis, tosin lievempänä. Ainoa joka jaksaa painaa paikasta A paikkaan B kahtasataa, on L, ja sekös ilahduttaa.

Illalla olis taas kiekkoilta, liput on tällä kertaa IFK:n hallille katsastamaan kun mestaruusviiriä nostellaan kattoon. Mitäpä sitä ei tekisi rakkaansa puolesta, niin, en ole suinkaan jullifani. Siksi aikaa L saa luvan mennä jakamaan energiaa mummilaan.

Kuppikuvia odotellessa jätän sellaisen loppukuvan tällä kertaa laittamatta. Vaihteeksi siis Cyanide and happiness strippi.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s