It’s in the game

Posted: 16/09/2011 in Elämää, kahvi, lapsi
Tags: , , ,

Enpäs muistanutkaan tätä fiilistä, miten syke voi nousta hetkessä huippuun, ja välillä ihan pysähtyäkin (ehkä). Sit ne hiljaiset sisäiset raivokohtaukset sekä tuuletukset, joissa päänsä sisällä ryntäilee ympäri kämppää repien paitaa pois päältään.
Niin eli SM-liiga käynnistyi jälleen, oli vielä stadin jengit vastakkain. Kauden nopein maali iskettiin Turkulaisten verkkoon Kerhon toimesta yhdentoista sekunnin kuluttua siitä kun kiekko koski jäätä, oli tuo matsi muutenkin aikamoista selätystä (6-3).
Blogi yrittää pidättäytyä puolueettomana, silloin tällöin kun mainitsee jotain pientä lätkästä, mutta täysin ei toki ole. Sanan miekka läpsii ihan varmasti kaikkia epäurheilijamaisia joukkueita, pelaajia, tuomareita sekä muuten vain pahaa puhuvia ihmisiä/koneita/botteja, jotka kaltoin kohtelevat suosikkijoukkueitani.

Meillä on kotona ollut viimeiset kolme-neljä päivää vieroitusta lutkusta, ja aika hyvin meni alkuun. Vieroitus tutista on näköjään hyvin paljon saman kaltaista kuin tupakan viimeinen tumppaus. Jotain 16vuotta ehti polttaa ennen kuin lopetti, mutta omaa tuttikokemustani en kyllä muista enää.
Pikku kaverille kun pukkaa hampaita, se ei suinkaan helpota sitä ettei saa jyystää lutkua. Joten kokeiltiin kotona (S:n idea, kuinkas muuten) purulelua, sehän toimi ja kaikki olivat tyytyväisiä. Tänään sitten kaupasta uutta vähän ”hienompaa” puruluuta mukelolle ostamaan, löytyi ihan sopiva. Takakannesta ei tullut juurikaan viisaammaksi, siinä oli vain mainintoja siitä miten tuote on loistava kaikin puolin. Kotona sitten noheva isä ajatteli keittää tuota oudonnäköistä kumimuovihärveliä ennen kuin antaa sen lapsensa suuhun, katsoin vielä että kumma pahvi kun ei etupuolellakaan ole mitään kieltoja, tyyliin ”ei astianpesukoneeseen” tai ”ei s*tanan likaisena lapsen kurkkuun”.
Vesi siinä kiehahti ja oli taas ilmeen paikka kun kaadoin vedet tiskialtaaseen, oli lelu muuttanut muotoaan. Kirosin siinä ja mietin jo mitä kaikkea laittaisin hatemailiin valmistajalle, maksoihan tuo kuitenkin hyvän vinkkupullon verran, 7,95e.

uusi muotoilu

Tarkemmin kun katselin pahvista osoitetta minne viestittää, niin se perhana aukesi. Sisällä oli selkeät käyttöohjeet mitä saa ja ei todellakaan saa tehdä purulelun kanssa. No sitä ei siis sen mukaan saa keittää, eikä myöskään pakastaa, vaan viilennys tapahtuisi jääkaapin kanssa (olisin siis tietenkin tunkenut sitä pakkaseen, jos sitä nopeasti tarvitaan). Kaikesta huolimatta laitoin viestiä menemään, haukuin epäselvät kuluttajaa kusettavat takapahvit ja tuotteen heikkouden. Nyt jään mielenkiinnolla odottamaan vastausta.

Viime aikoina on tullut kahvin valmistukseen jotain uuttakin, nimittäin kahvitasoni, joka siis turpoili tavarasta, vaikka iso osa arsenaalista oli piilossa kaapeissa yms. Haimme IKEA:sta sitten pienen kaapin (oikeammin seinähyllyn johon laitettiin jalat alle) tason päätyyn, nyt tuntuu oudolta kun on kerrankin tilaa puuhastella. Piilossa ovat Aeropress, mutteripannu, tuttocrema, Abid, Hario V60, pari vaahdotuskannua, parit espresson valutuskupit latteille, mittakuppi, buono pari pressoa, käsimylly sekä jotain pientä sekalaista, kaikki tavara ei kuitenkaan mahtunut, piti säästää tilaa muullekkin tavaralle.

Postauksen loppukuvaksi valitsen nimimerkki Welhon aamulatte, väsätty soliksella (keitin), ennen “reitti 2000” ajoa cyclocrossarilla (zygä), reitillehän kertyy pituutta 110km.
Lisää vain kuvia osoitteeseen nonsensopedia.blog@gmail.com
Kuva:

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s