TKP:n kahveja, vieraileva kuva sekä ulkoilua.

Posted: 07/09/2011 in Elämää, kahvi, Syksy, Valokuvaus
Tags: , , , , ,

Kiitoksia kuvia lähettäneille, lisää saa laittaa. Ellet ole veneessä että mitä kumman kuvia, niin oli edellisessä postauksessa.

Muuten ihan normia, mitä nyt kun ilmojen salliessa heitetty pientä lenkkiä. Tullut tälle kesälle tarpeeksi Kallion kirkonmäkeä, aivan kaamea nousu, ja jotenkin sitä piiskaa itseään lykkimään sen ylös.
Juuri lenkiltä tulleena, tuli Kumpulan/Valillansiirtolapuutarhan ympäristöä taasen kierreltyä, Leeviä puistottaen. Sieltä löytyy kans muutama ylläripylläri natsimäki joko ylös tai alas, no tietää ainakin tehneensä kun kotiutui hetkeksi. Ihan vain käymään, sillä kohta L mummilaan ja suunta kohti smurffien 3D maailmaa.

TKP:n kahveja viime aikoina laitellut aamuisin mutteripannulla, siis Venuksellani. Kun kerran sain valmiiksi jauhettuina pari pussia, niin ne karkeudethan sopii tuohon 6kpp mutteriin kuin isä äitiin.
Sit loppuun tuttocremalla maidot vaahdottaen, ja avot, siinä mokkalatte :), en tiedä onko mokkalatte oikeasti tuolla tavalla väsätty, mutta ainakin itse sen noin nimeäisin.
Kahveina ollut Brazil – Santa Lucia Estate tummapaahto sekä Espresso – Brazil [Santa Lucia Estate], Costa Rica [Cafe Rivense del Chirripo Estate]. Näistä voi katsoa enemmän itse Turunkahvipaahtimon sivuilta.

Loppukuvaksi tällä kerralla vieraileva kuva nimimerkiltä Anacron, kevyet aplodit, kiitos!

Tuplaespresso vipuPavonista

Kahvina Kahvila Sävyn blendi (Sävyssä Turunkahvipaahtimon helmiäisiä tarjolla) ja kuppina Arabian KoKo.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s