Puhelimen kätköistä

Posted: 02/09/2011 in Auto, Elämää, kahvi, Kesä, Valokuvaus
Tags: ,

Pitkästä aikaa tuli otettua luurista (SGS) kuvat koneelle, ja siitä vielä tikulle talteen.
Oli aika muistoja kaivelevia kuvia, kun tuo samainen luuri on ollut jo jonnin aikaa käytössä. Päätinkin valita kymmenen kuvaa eri ajoilta, ja selostaa niistä hieman. Suuntana vanhimmasta uusimpaan.

Tokyo, Black, Beer Geek Breakfast, Bourbon County

2010/09/01 klo:21.01.56
En ollut vielä päässyt kunnolla oluen maistelun pariin, ja nämä olivat kokeilematta. Näin jälkeenpäin voisin niin kovasti haluta kokea uudelleen sen tunteen kun noita maistaa ensi kertaa, tämän varmasti moni oluen ystävä allekirjoittaisi. Johonkin aiempaan postaukseenkin tämä liittyi… kai. Yksi mitä en tajua, on tuo mikron kello ja puhelimen tallentama kuvanottoaika.

Aamupörröpää viime marraskuussa

2010/11/26 klo:09.17.52
Niin pieni ja niin hellyttävä sänkykaveri aamulla.  Nykyään menee painimiseksi kun ottaa sänkyyn lötköttelemään, tästä ja vielä aiemmista Leevin kuvista tajuaa miten nopeasti aika kulkeekaan ja skidit kasvavat. Tuohon aikaan pikku jantterilla oli ainainen pystäri, vaikka kuinka sitä yritti pipolla yms. saada alas, awww.

Maestro itse sketch kuvana

2010/12/02 klo: 18.21.01
Tullut näemmä hankittua puhelimeen kamerasofta, jolla sai näitä mukavia luonnoskuvia luotua. Silloin kirjoitin postauksen Leevin näkökulmasta eräästä päivästä, tuo postaus keräsi yllättävän suuren määrän lukijoita. *nyt kaivelemaan sitä esiin*… Nonni, löyty pienen kahlaamisen jälkeen, tällä linkillä Leevi “W for the O-R-D”.

Egypti, El Gouna

2010/12/15 klo: 12.26.32
Niin, joulukuu ja laguunilla kärtsäämässä valkoista nahkaa punaiseksi. Lisänä tietennii all-inclusive baarit ja nestehukkaan bisseä. Tämä kuva tuli kanssa lähetettyä Facebookkiin, tietenkin :) toimii paremmin kuin kortti, pääsee mukaan fiiliksiin. Tosin nyt vain kasvaa matkakuume, blaah.

Poliisi on välillä oikeassa paikassa oikeaan aikaan

2011/01/04 klo: 18.20.39
Tilanne näyttää joltain muulta kuin voisi arvatakkaan sen olevan.
Sillä ihan oikeastihan tässä on mennyt rengas puhki Lahdentiellä, matkalla kotiin, Leevi itkee nälkäänsä jo istuimessaan takana. Kun yht’äkkiä kytät kurvaa kahden kaistan läpi jarruttaen suoraan eteen tuohon penkalle, tulivat kysymään tilannetta. Selitettiin että kumi on shaibana ja vararengas khyllä olis takana, ja että pieni mies alkaa väsyä jne.
Mitä sitten tapahtuu, no poliisit itse vaihtavat sen renkaan, toisella pipo ihan lumessa kun joutui siellä hangessa työstämään. Piti ottaa kuva, mut ei kehdannut ihan renkaanvaihtajista mennä räpsimään, joten autosta sitten.

Kesää venaillessa cappuccinoilla

2011/02/16 klo: 12.27.31
Miten monta kertaa sitä onkaan tullut istuttua tuolla kahveilla. Mutta tällä kertaa sieltä on kuvaa.
Oli vaihteeksi jälleen mukava nauttia lasin läpi lämpimästä auringosta ja hyvästä kahvista.

Itse itseäni ikuistaen

2011/02/27 klo:14.57.49
Minä. Kipeä. Tylsää. Ei hyvä olo. Otan kuvan!?

Leevi shoppailemassa

2011/03/12 klo: 15.09.02
Tässä Leevi vielä mahtui tuohon ylisöpöön haalariin. Kuva kulmassa jalat näyttävät jokseenkin järkkyisoilta.
Oli ensimmäisiä ja viimeisiä kertoja kun istutettiin herraa kaupan kärryjen istuimiin, ei tykkää ei, kertoo myös muille.

Saatan epäillä tämän auton kuljettajan/matkustajan invaliditeettiä

2011/04/27 klo:14.27.59
Hyvä Kaffecentralen, teette hyvää espressoa ja osaatte muutenkin ammattitaitoisesti asianne, paitsi yhtä.
Mikähän se voisi olla, kuva-arvoituksesta selviää oman hatutukseni kohde, nimittäin se hassu kyltti missä näyttää olevan tyyppi pyörätuolissa. Niin se saattaa tarkoittaa jotain muuta kuin huolto parkkeerausta tai lastaamista, itselläni on tuulilasilla saman näköinen merkki, ja ymmärtääkseni vain sillä saa parkkeerata tuohon. Tällä kertaa en parkkeeranut enkä löytänyt läheltä toista paikkaa, joten ei menty Ursulaan kahville, vaan Caruselliin.

Minä minua kuvaten, oli tylsää

2011/05/06 klo: 14.32.08
Olin sairaalassa huoneessa jo, kun hoitajat ja lekuri lähtivät käymään vaihteeksi jossain. Jäin leikkimään luurini kanssa, ei ollut muita eläviä kohteita kuin itseni, joten siitä tämä kuva.
Missä sairaalassa olin ja minkä takia, ei muistu mieleen, mutta ei mtn vakavaa. Taisi olla yksi monista keikoista kyynärpään takia, kun siitä paukkui aikanaan ennen isompaa leikkausta nivelpussi. Pitkät jonoilut ja odotukset, jahkailut yms. sitten loppupeleissä ne neuvot olivat aina samat, “yritä olla rasittamatta sitä”.

Mutta vaikka kuvia riittäisi paljon lisää, veikkaan että suurin osa lukijoista on lopettanut tämän lukemisen ennen puolta väliä. Vai mitä?

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s