Blogista sivu Facebookkiin

Posted: 26/08/2011 in Elämää, kahvi
Tags: , , ,

Haa, blogini avasi itselleen tällä päivämäärällä 26.8.11 itselleen oman sivun FaBeen!

Ou mai, miten sinne pääsee ja mitä siellä lukee, ja ennen kaikkea mitä hyötyä siitä on?

Sitä eilen yöllä unettomuudessani kanssa mietin, ja tulin tulokseen että kun tähän kerran saa tuon “like” napin, niin laitetaan. Tuli sitten kenttä mihin pitikin laittaa sivun osoite, joten ajattelin rapsutella pintaa ja katsoa millä tavalla FB:ssä voi tuollaisen luoda.

Hyvin opastettu rundi, vaikka alkuun olikin vaikeaa etsiä juuri tätä personal blog kohtaa, tarjolla oli vaikka mitä vihanneskauppaa.  Lisäsin yöllä muutamia kuviakin n.40kpl kansiosta “Blogi”, siellä on monen monta erilaista kuvaa, mutta piti seuloa aika rajusti. Sillä mm. viime fudiksen MM-skabojen aikaan tuli rustailtua kaikenlaista.
Toinen tähdellinen seikka oli statuspäivitysten laittaminen, ettei tarvitsisi kaikkia kiusata, vaan ainoastaan lisätä tuonne sivulle ilmo kun uusi postaus putkahtaa ulos.
Sitten piti valita ystäviä kenelle laittaa linkki tuonne… noh, kehenkään tarkemmin katsottuna laitoin kaikki kaverilistaltani, joskus selviää monta ns. likettäjää sivulle saadaan, jos saisi vielä sen verran porukan innostumaan kommentoimisesta, niin voisi postauksia hieman yleisönpyynnöstä välillä kirjoitella.

Katsotaan minkälaiset sivut noista vielä kehittyykään, mielessä on jo blogin varalle kaikenlaista, mutta asia kerrallaan.

No, kaikki aikanaan, vasta viime yönähän tuon lämäsin esiin ja heti perään itseni nukkumaan.
Nyt lataan koneistooni Itävallan tuliaisia, eli suodatinkahvina Wiener Krönungia, paahtoaste ei vaalea muttei tummakaan, semihyvä kahvi.

Tämä taitaa olla nyt viimeisiä suodatinkahveja tuolla Tefalilla, nimittäin enää odotellaan jälleen kustia polkemaan. Vihdoin ja viimein lämpesin ajatukselle hommata mokkamasteri (KBG741-AO Silver), siis aiemminhan kaupasta tuli eräs mokkamaisteri kotiin, mutta paketin avauduttua malli ei ollutkaan juuri tuo minkä halusimme. Eikä kyseissä Prismassa ollut tarjouksessa juuri tuota hopeista, pelkästään harjattua alumiinia. Joten vaihtokauppoja ei tullut, seurasi pieni rumba juuri tuota kyseistä mallia metsästäessä (kyllä, ovat tärkeitä asioita, tippalukolla yms. on merkitystä kahvin lopulliseen makuun [tätä voitaisiin myös kutsua hifistelyksi]).

Nyt on iskenyt viime aikoina jokin fiilis laskea tekstiä julki, vaikka aikaa ei olisikaan ylimääräistä, siksi saattaa tulla vähän vasemman käden settiä.

Loppuun kuvat keittimistä ja tuosta Itävallan kahvista (pussissaan).

Tefal CT115

MM KBG741-AO

Rego Wiener Krönung

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s