Vauvakinossa Larry Crowne

Posted: 25/08/2011 in Elämää, Elokuvat
Tags: , ,

Larry Crowne – uusi mahdollisuus, siinä tämän kertaisen vauvakinon leffa.

Olimme tapamme mukaan Flamingon Finnkinossa, sillä sinne on helppo päästä yms. Kahvitella sen jälkeen ja käydä syömässä, sit olikin lähtö vauvauintiin josta joku toinen kerta enempi.

Ihan mukava oli istua leffassa, kun koko perhe pääsee mukaan. Ei siis tarvitse viedä toista hoitoon siksi aikaa, sitä paitsi siellä on aikast leppoisa meno noin muuten. Ilmaisnäytteitä vauvoihin liittyen, vaipat ilmaisia ja mikrotkin ruoan lämmitystä varten. Leluja ja vilttejä siinä kankaan edessä, ja skidithän ovat sen verran matalia etteivät peitä mitään näkemisen arvoista.

Leffa on finnkinon sivuilta kopsattuna seuraavanlainen:
Kun mukava perusmies Larry Crowne (Tom Hanks) saa yllättäen potkut työpaikastaan megamarketin myyjänä, hän tajuaa, että hän kaipaa elämäänsä perusteellista muutosta. Velkaisena ja vailla suuntaa hän palaa koulun penkille, missä hän ystävystyy nuorten skoottereilla huristelevien opiskelijoiden kanssa ja ihastuu lopulta palavasti kauniiseen ilmaisutaidon opettajaansa (Julia Roberts).

Tämä nokkela ja valloittava tarina muistuttaa meitä siitä, että elämä on täynnä pieniä yllätyksiä. Ja joskus synkimmälläkin pilvellä voi todella olla hopeareuna. Samalla se kertoo myös uusien alkujen voimasta – juuri sellaisista hetkistä, jolloin suurisydäminen Larry Crowne pakotettiin saneeraamaan omaa elämäänsä… mutta lopputuloksena olikin entistä ehompi tulevaisuus.

Niin, ei kuulosta juurikaan meikäläisen makuun olevalta, mutta loppupeleissä oli ihan kepeää katseltavaa. Naurahtaakkin sai muutaman kerran, ja vaikka lopputuloksen nyt jokainen varmasti arvaa, niin jokin pieni romantiikan tapainen juttu nytkähti sisällä (johtuu varmaan näytöksen aikaisesta ajankohdastakin).

Yksi minkä laitoin merkille, niin isien kasvaneen osanottajamäärän. Kun ensi kerran käytiin vauvakinossa, niin olinko ainoa ja toisella kertaa oli toinen isi. Nyt faijoja oli ’bout yli kymmenen, ehkä me vielä otetaan jonkinlainen niskalenkki ja elokuvina aletaan näyttää miesten leffoja.

17.1 istumassa lopputekstejä

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s