Nortsi ilta

Posted: 24/08/2011 in Elämää
Tags: , , , , ,

Edelliseen postaukseen “Nortsi aamu”, jonka piti jatkua suunnitelmien mukaan, ottivat kevyen käänteen. Ei huonoa, mutta käänteen nyt kuitenkin.

Eli ei ollut kaivarin puistoja, vaikka oltiinkin pakattu hiekkalaatikko kamaa pykälään.
Venattu paketti tuli kyllä ihan ajoissa, muttei sit kuitenkaan päästy heti lähtemään (erilaisia osatekijöitä vaikuttamassa, kuten hidas liike).

Tsippaus

Matkalla hiekkalaatikolle, Leevi nukahti autoon, eli siis ensin kahville.
Kompassi kohti skattan kanavarannan Johan&Nyströmin konseptiputiikkia, jota voin lämmöllä suositella kaikille kahvin ja teen lipittäjille. Jos nyt vaikka maisemien vuoksi käväisee paikalla ellei muuta keksi. Siinä on vierasvenesatamassa aika rapeita paatteja välillä parkissa.

maisemaa

vieraskirjaa

Juotiin sisällä cappuccino ja latte, olisi tehnyt vielä mieli ottaa aeropressillä uutettu Harrar kupillinen, mutta rajansa kaikella. Mukaan tarttui vielä pussillinen papua, vaikka varastot ovatkin jo täynnä, mutten voinut vastustaa 15.8 paahdettua Shakiso Guji Natural pussia (klikkaa linkistä lisätiedot).
Kahvilla päätettiin uudeksi kohteeksi kauppa ja apteekki, sit kun päästiin liikkeelle niin Leevi heräsi sopivasti.

Ajettiin Malmin Novalle asti, siellä sit tuli “ikkunaostos”, vähän erikoinen tosin. Eikä aikaakaan kun L istui S:n sylissä parturissa, opiskelija neiti leikkasi ja L istui kiltisti. Itse yritin suorittaa hämäyksiä ties millä Roope Ankoilla ja Trolleilla, voin kertoa mission olevan aika mahdoton.
Parturista päästyämme huomasimme sitten niitä muutamia kohtia joista olisi vielä voitu ottaa, sehän tarkoitti kotimatkalla stoppia mummolassa saksimassa ja jätskittämässä.

Nyt kirjoittaessa alkaa kello olemaan jo sen verran, että kevyt iltapala ruisnapeista ja tuorejuustosta töllön ääressä. Mitä sieltä tulee? Sillä ei juurikaan väliä, hieman on nollat taulussa jo (selittää tekstin).

saalis

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s