Nortsi aamu

Posted: 24/08/2011 in Auto, Elämää, kahvi
Tags: , ,

7:25 puhelin tuntuu oikein hyökkäävän päälle, nanosekunti ja tajuan sen soivan ei haluavan taistelua.

“Hä? Haloo, Jussi” “Lassen ärsyttävä korjaus moi” (niin en siis enää muista tuon soittajan putiikin nimeä), “Teille olis nyt sit tulossa tämä uusi vessanpönttö…” otti tovin aikaa miettiä tilannetta. Tosiaan meille oli isännöitsijän puolesta tulossa uusi vessanpönttö, nyt oli sitten koko perhe hereillä, Leevikin muisti ilmoittaa siitä. “Niin että moneltas tultais, kävisikös heti?” “juu ei käy, on menoja ja muuta”.
Selitin ettei nyt tosiaan passaa, ja firman laiskan kuuloinen kaveri selitti et jos ei nyt aamulla käy, niin menee sit pidemmälle. Puhelun jälkeen tuli taas se fiilis -olis pitänyt sanoa et…-, mut mennyttä.

En kuitenkaan kusettanut, mulla oli menoa. Painelin suihkun kautta farkkuihin, ja pakollisen facebook checkin kautta autolle.
Suunta kohti Meikkua ja munuaisten ultraan (sellainen vuosittainen tarkastus), tätä ennen labrat. Olin hyvissä ajoin paikalla ja löysinkin invapaikan taksien seasta, jota muuten en käsitä, miksi nämä taksit valtaavat 90% invapaikoista alueella. No ei sille minkään mahda, kuten myöskään labran jonolle. Kävin heittämässä kepillisen vuorollani, kun sitten ilmeni että haluavat vielä vertakin, sitä piti erikseen jonottaa (alkoi olla aikataulu jo tiukilla).

Sain labrat hoidettua ja ultrassa jonoilemassa ovien takana muiden kanssa, fiksu olo kun minä ja kymmenen muuta tuijotetaan ovia, aivan kuin ne aukeasivat näin nopeammin.
Sitten voittajafiilis, mun nimi huudettiin, käännyin matkalla vielä vilkaisemaan muita jonoilijoita. Sain sellaisen miksi tuo menee ennen mua? mulkaisun, mulla oli aika kerpele.

Ei mitään uutta eikä ihmeellistä, no tulipa taas käytyä ja tämä tehdään sit taas vuoden päästä. Se Meikku reissusta.
Matkalla sain tekstarin S:ltä “ilmoittele kun pääset kotiin, ni laitan aamupalan”, siihen ajaessa vastaten et “nyt”.

Aika hektinen aamu, mut kotona jo puol ykstoista aamupalalla. Pitäis odottaa yks lähetys kahdentoista kieppeissä ja sit suunnaksi kaivarin puistot ja kahvilat. Tänään aamukahvina isän tuliaisia Itävallasta, Wiener Krönungia (papuina).

Suihkunraikas Leevi aamupiirakalla

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s