Vaunut ja niiden huolto vol.2

Posted: 04/08/2011 in Auto, Elämää, Kesä
Tags: , , ,

Oli erittäin ystävällistä ottaa vaunut heti huoltoon, vielä hoitaa ne kuntoon seuraavaksi päiväksi. Soittoakin lupailivat kun on valmista.

Niin se tiistai meni puoleen päivään saakka puhelua odotellessa, oli aika soittaa sinne et kauan kestäis. Ystävällinen myyjä joka kuulosti tosin siltä, kuin olisin pilannut hänen päivänsä tällä soitolla. Kuitenkin lupasi laittaa korjaajaukkelille soittopyynnön.
Kun oltiin suunniteltu rahanvaihto ja ostoksilla käyntiäkin päivään, alkoi kalsarit hieman kiristää siinä kuuden kieppeissä. Lähdettiin kaupoille ja puhelinta kytäten siinä toimien, kunnes tuli ilta seitsemän ja Lastentarvike meni kiinni.

Alkuun olin, et mitähän siellä on nyt sekaisin, sit aloin olemaan jo vahvasti sitä mieltä et nyt Laitista kusetetaan (vaihteeksi Lastentarvike tekee oharit). Eihän siinä voinut kuin nukkua yön yli keskiviikko aamuun.

Tulikin keskiviikko ja heräsin täynnä räkää, hieman suihkussa vielä huimasi. Enkä ollut ainoa, S joi finrexejä jatkuvalla syötöllä. Molemmille siis pukkaamassa flunssaa, ai kun kiva.
Niin takaisin siihen puhelinsoittoon… Ei kuulunut aamullakaan mitään, soitin sitten hieman yli kaksi sinne “et mikä siellä mättää? pois feisbookeista ja työstämään vaunujani”, tämä myyjä olikin enemmän asiakaspalveluhaluinen joten kiukkuni hieman laantui. Myyjä kipsutteli sinne jonnekkin korjaamoluolaan, kyseli vielä nimeä ja vaunujen merkkiä. Nonni, heti löyty ja kuulema kunnossa, pyysin tosin vielä kokeilemaan sitä jarrua etten menis turhaan paikalle, toimi se.
Ei kun hyppy autoon ja matkaan, kun siis ehdin. Ja mihin rakoon ehdinkään, neljän ruuhkiin (lausuin ehkä parit tuhmat sanat).

Kaupalla Lastentarvike Varistossa (joo myönnän toistavani tätä Lastentarvikkeen nimeä, mutta niin se iskostuu muillekkin paremmin mieleen), paikalla oli kaksi myyjää, valitsin sen kiltimmän näköisen, sillä aikenani oli kertoa nyyhkystooria ja pummata ilmaiseksi jotain mukaan.
Näin sitten tein, ja sain mukaani kovasti pahoitteluita sekä vaunuihin verkkokassin (ovh. 8,90e). Eikun vaunut takakonttiin ja kotia kohden.

Nyt pidän tässä pakkaamisen ohessa pienen breikin ja kirjoitan tämän, sitten pari tuntia unta ja kentälle. Pakenen synttäreitäni ja samalla tulee koluttua seuraavina kahdeksana päivänä Kööpenhamina ja Oslo, seurueeseen liittyy vielä mukaan vieraileva tähti, Leevin kummisetä.

Lopuksi haluasin kovasti onnitella Barack Obamaa syntymäpäivänsä johdosta! Hyvän päivän ovat haikarat hällekkin valinneet ;)

Advertisements
Comments
 1. Anonymous says:

  mikä niissä jarruissa oli vikana? Meillä on samanlaisia oireita rasvauksen jäljiltä.

  • Jussi78 says:

   Ei koskaan saatu tietää. Kun haettiin vaunut toistamiseen, niin taikuri ei ollut paikalla, vaan myyjä luovutti ne. Lappu oli mukana. Siinä kerrottiin et oli vaihdettu koko “taka-akseli”, eli se missä se jarrukin sijaitsee.
   Näin myöhemmin ja kilometrien jälkeen, nuo toimivat vieläkin. En tiedä mikä tyyppivika sitten oli kyseessä…

   Harmi etten voi auttaa tässä enempää :/

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s