Onnea Jussi Laitinen! Korjaus/päivitys Starbucks kirjoitukseen.

Posted: 02/07/2011 in Elämää
Tags: , , , , ,

Oikeastaan tämä kirjoitus pitää sisällään kolme pientä postausta.

1. Starbucksin jääkahvit

Tiedän että aiemmin kirjoitin näistä, ja mainitsin vielä oikein erikseen etten oikein usko seitsemää eri merkkiä olevan liikenteessä. Tässäpä perun puheeni, sillä jouduin jo muuttamaan alkuperäistä kirjoitusta löydettyäni yhden, tänään löysin loput puuttuvat kaksi. Tästä vilpittömät pahoittelut Taloussanomien artikkelin kirjoittalle jonka kyseenalaistin.

Mansikki ja sen kaveri

Siitä asiaan, nämä kaksi puuttuvaa ovat siis molemmat Frappuccinoja, mansikka ja kahvi (jep, kahvi). Kahvia maistamaan ekana: Frappuccino Coffee tosiaan lunastaa näistä kaikista parhaiten tähän asti käsityksen kylmästä juotavasta sekä kahvin mausta. Pidin vallan taukoa tuota maistaessani, sillä halusin varmistaa että se maku toistuu huikka kerrallaan.
Sitten tuohon punaiseen pulloon, josta S ehti jo verottaa huikan verran, tykkäsi, muttei hamstraisi kesäkuumalla pullottain kuitenkaan. Vetistä, mansikan hento vivahde (olipa gay:sti sanottu), n.puolessa välissä oli jo upotettava tavara suoraan kerta vedolla alas, aivan liian öklöä tähän suuhun. Ja mitä mitä, ei niin mitään tekemistä kahvin kanssa. Karkkijuomaa, mutta positiivista ja outoa, tässä oli kaikista seitsemästä vähiten rasvaa, vain 0,4%.

Jos nyt laittaisin nämä seitsemän oman harjaantumattoman makuni mukaan rankkaukseen, se menisi jotakuta seuraavasti:

1. Frappuccino Coffee.
2. Qandi Latte Caramel Flavour.
3. Frappuccino Mocha Chocolate Flavour
4. Seattle Latte
5. Aztlan, mocha latte chocolate flavour
6. Double Shot
7. Frappuccino Strawberry.

2. Iltapäivä lehdet 30.6.2011

Aamulla oli kiva lukea oma nimensä lehdestä, mietin vain, olisiko voinut osua kirves enemmän kiveen tässä yhteydessä.

J.Laitinen, 25

Jussi Laitinen on vuoden Mr.Gay Finland 2011.

Näin siellä iloisesti ilmoitettiin, eikä aikaakaan kun ensimmäiset facebook viestit ja linkit rävähtivät ruudulle. Eipä tuossa mitään, onnea Jussille ja muille homoille, hyvää homostelua vain. Jussikin on ottanut kirjoitusten mukaan asiakseen nyt vuoden homppelina korjata syrjinnän kuntoon.
Hyvä, älkööt tulko syrjimään meitä tavisheteroita, pysytään vaan omissa tiimeissämme, Jussi hanskaa kyllä homman (enkä tarkoita mitään kaksimielistä hitsaamista). Ei mulla mitään peppupoikia vastaan ole. Paitsi, mitä nyt mm. viime Tallinnan reissulla kahta hississä selkään väkisin tuuppimaan tullutta, samaan kyytiin änkenyttä homoseksuaalia. Eivät ohukainen ja hassu paksukainen viitsineet mennä kerrosta kävellen, vaan päättivät litistää meidän porukan ahtaalle (vaunut, jakkaran yms.).
Voin vakuuttaa kaikille kaukaisille tutuille, etten tosiaan omista mtn sikspäkkiä ja osaa poseerata edes huijatakseni, niin että meikä valittaisiin vuoden geiksi.

3. Galaxyn uusi akku

Tilasin normi 1500mA akun tilalle ’bout 30e maksavan 3000mA akun uudella takakannella. Ihan vain koska luuri on suht reippaassa käytössä, niin sitä sai ladata joka yö, koska sen kesto oli 1,5vrk.

Tämä uusi näyttää nyt 25% jäljellä ja uptime 2vrk 15h ja rippeet päälle. Vaikka takakansi tulee nyt hieman enemmän ulos (kuka muistaa noksu 2110i tehoakulla), se antaa mielestäni paremman otteen luurista, ei enää liukasta pintaa, vaan sellainen kova kumimainen seos.

Siinähän ne asiat sitten oikeastaan olivatkin mistä lähdin kirjoittamaan. Nyt mitä tänään kaupasta kotiin tullessani innostuin kokeilemaan ennen VST-filttereiden hakua (siitä sitten erikseen postaus) Johan&Nyström:n Supernatural:ia espressona. Tein pelkistä triploista shotteja, ja kolmas vasta oli kunnollinen. Alkuun tuli pelkkiä ristrettoja (lyhyempiä ja ns.tiivistetympiä essoja), kunnes sitten sain sen hyvän espressson. Makuja on vaikeaa kuvailla, erittäin monipuolinen, sopivan hapokas ja makea kuitenkin. En osaa oikein verrata juuri mihinkään aiemmin maistamaani papuun, sen verran erikoinen tuo oli. Suosittelen kaikille, jotka vähänkin puuhastelevat kahvin kanssa muutenkin kuin pressan tai jmokan ystävinä.

Loppuun kuva Hertsikan siirtolapuutarhassa nautitusta kahvista tänään, huomatkaa S:n ja allekirjoittaneen poimimat neliapilat.

Sanna Pictures ©

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s