Väliraporttia Saksasta.

Posted: 02/06/2011 in Elämää, Kesä, Valokuvaus
Tags: , , , , ,

Aika isolla kädellä karsittu raportti, olisi tullut ihan liikaa luettavaa, ettei sitä olisi kukaan jaksanut loppuun.

Tiistaina viipoteltiin ympäri kaupunkia, nähtävyyksillä ja sit ihan omilla poluilla. Oli suunnitelmia, mutta nehän nyt matkalla muuttuvat. Otetaan esim. Saksan eduskuntatalo, hiano ja sieltä näköalaa. Mentiinkö, joo paikanpäälle. Sisälle, ei. Olisi kuulema pitänyt varata käyntiä varten aika kolme päivää aiemmin. Kompassi sitten siitä kohti parin kilometrin päässä olevaa pylvästä, hieno ja korkea, historiallinenkin oikein. Kuvia näistä löytyy, mutten tähän nyt viiti niitä surkean nettiyhteyden ja miniläppärin voimin laittelemaan.

Pylväälle oli tuskainen matka, todella painostava ilma ja reilu kolmekymmentä, varjoissa liikuttiin kuin ninjat ikään. Kun oltiin sitten kuvattu sitä ja tankattu siinä vieressä, lähdettiin aukiolle, jossa on mm. Sony Center ,joka on aikast cool. Kun saavuttiin sinne, niin taivas pamahti auki, vettä tuli huolella ja lämmöt tippuivat hetkessä. Vietettiin aikaa Dunkin’ donuts:issa, ihan jees capua siellä, eikä donitsitkaan gamalia olleet.

No sade loppui sitten (tapana on), sitten sieltä lähdettyämme ikään kuin puolivahingossa törmättiin melkein Berliinin muuriin, tai siihen mitä siitä on jäljellä, mennään vissiin uudelleen vielä.

Päivän ehkä tiukin tilanne oli kun törmäsin vanhaan arkiviholliseeni, niin Darth Vaderiin, matsattiin eräällä kuuluisalla torilla. Meinas pentele päästä kuristamaan forcella, mut tuikin lightsaberilla voiton. Koska tämä on niitä ”.jpeg or it didn’t happen”, niin S onnistui saamaan pari kuvaa puhelimella flaidiksesta.

vanha kunnon force kuristus

vielä vanhempi kunnon lightsaber tuikkasu

Keskiviikkona säätiedotus lupasi kylmää ja sadetta. Aamulla oli 16C, mutta päivällä nousi jonnekin parinkymmenen yläpuolelle, kerrankin hieman siedettävämpää. Oltiin vielä aamusta lähtien Zoo:n eläintarhassa (omaperäistä), jonne mentiin bussilla ja metrolla. Dösä oli hieno kokemus, sellaisia saisi olla muuallakin, keskiovilta tulee ramppi ja siitä sisään.

Elukat oli mukavan pirteitä nekin, tuli otettua ’bout 650ruutua (kuka tulee katsomaan matkakuvia?). Nähtiin mm. apinoiden ja kissaeläimien ruokinnat, jääkarhuja, seeproja, saksalaisia, kirahveja, ronsuja ja kaikkee sen sellaista mitä nyt voi Zoo:ssa olla.

Kun lähdettiin eltsulta, mentiin Hard Rock Cafe:seen istuksimaan juotavat ja syöttämään Leeviä, samalla katsottiin tour de Berliniä. Joku zygäilyjuttu josta ei oltu yhtään kärryillä, ja HCR:äänkin mentiin alkuun ihan vaan ostamaan se paita.

Ollaan tässä päivien aikana saatu sompailla milloin metroilla vääriin suuntiin, tai sitten lähdetty käppäilemään väärään suuntaan, eli siis joka päivä. Mutta ei ole haitannut turha matkanteko, näkee vähän eri mestojakin ja tietää ainakin ens kerralla.

Loppukuvaksi laitan kuitenkin kuvan, vaikkei niitä kummemmin pitänyt lisäillä.
Me sovittiin tiikelin kanssa, et kummallakin on sit omat eväät.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s