Päivän annos

Posted: 28/05/2011 in Elämää, kahvi, Kesä, Valokuvaus
Tags: , , ,

Kun nyt olen saanut taas vimman kirjoittaa, niin yrittäkääpä estää.

Aamulla puoltoista kupillista Agogaa Papua New Guineasta, ihan tajuttoman hyvää, vaan jäänyt hieman unohtumaan muiden papujen sekaan kahvipöydälle.

Kun aamujupinat saatiin nopeasti pakettiin, niin autoon ja lentokentälle hakemaan kaveria. Siitä jumboon, arvatenkin kahville ja jotain pientä haukkaamaan, normia. Oli kyllä ihan asiaakin käväistä siellä, nimittäin Clasulta piti hakea se matkalaukku puntari, viimeinkin. Huomennahan sitä tarvitsee, sillä ellei joku jo tiennyt niin ollaan Berliiniin suuntaamassa. Eikä meistä pääse eroon FB:ssäkään, sillä hotellilla on ilmainen wifi, niin miniläpppäri luultavimmatusti eksyy laukkuun (addiktio?).

Kuiteskin siinä kun S ja Ruotsin ystävämme kävivät rättikaupoilla, poikkesin Caffiin. Jonon hälvettyä olin jo päättänyt mitä tilailla, yksi espresso, yksi päivän kahvi ja vähän papua mukaan (paahto pvm:n mukaan tarkasti katsottuna valitsin Columbia Cauca Bolivaria). Sitä oli aiemminkin jo paahdettu ja sattui olemaan päivän kahvina, maku oli mielestäni mukavan hedelmäinen kahville, sekä sopivan “paahteista”. Espresso oli Yirgasta, joka oli J&N:n Ruotsissa paahtamaa. Kuitenkin jokin mätti, sillä makua sai tosiaan hakea, vasta kupin lopussa sain sitrukset esiin. Lieneekö syynä sitten likaiset koneet/ lämpötilat/ kk:n vanhat pavut, kuitenkin kokemus oli aika semi.

Muijat oli jo kiertäneet ja jatkoimme siitä etenemään, ei kylläkään kovin pitkälle, Coffee Houseen asti jopa. Ei ollut tarkoitus enää ottaa kahvia, vaan jotain mehua/smoothieta tjsp. Kuitenkin oli aikast hyvä tarjous, “Focaccia + Cappucino 5,90€”, sellainen sitten. Varsinkin kun huomasin automaattivaahdottimen koneessa, uskalsin tilata capuni. Itse Focaccia leipäseni oli hyvä, medaripainotteinen, mutta capussa ei ollut mtn makua. Johtuen varmaan siitä että leivässä oli reippaasti makua, joka sitten peitti capun.

Malmin kautta kaupassa hakemassa Leeville pöperöä, josta mummilaan käymään. Tottahan sitä kahvit siinä pihalla juotiin, en tunnistanut kyllä mitä kupissa oli, mutta alas se meni kuitenkin.

Nyt kotona voin todeta, ettei tosiaan jaksa enää juoda ainakaan kahvia.

Pitänee lopetella tämä “pieni rentoutuminen ennen pakkaamista” ja lämätä loppuun kuva Coffee housesta. Ajattelin jo siellä että kirjoittaisin tänään jotain nopeasti. Kuitenkaan kuvaa en tajunnut ottaa, sitten vasta kun oltiin jo syöty ja juotu.

The end

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s