No point, just writing

Posted: 26/05/2011 in Elämää, kahvi, Kesä, Musiikkia, Valokuvaus, Video
Tags: , , ,

Nd: Turkkilainen puolimakea [ibrik]
Np: Vesterinen yhtyeineen -Isä

Muksulle taitaa puskea hampaita, tai ainakin niin ajattelin kolmen aikaan kun toinen itki unissaan.
Muutenkin yö meni ihan nukkuen sekalaisesti (en suostu käyttämään sanontaa “koiran unta”, sillä hädin tuskin tajuan sitä). Heräsin puoliunesta läpimärkänä hiestä, suihkuun mennessäni mikron kello näytti 3:40. Otin oman aikani suihkussa, melkein kiilsin kun tulin ulos, tällä kerralla mikron kello näytti jo olevan 5:20.

Ei nukuttanut enää, joten aamukahviin keittelyyn. Ei oikeastaan keittämiseen, sillä turkkilaistahan ei kiehauteta, jos joku ei muista miten Ibrikillä valmistetaan kahvit, niin tein siitä joskus aikoinani videonkin youtubeen (oli se jossain postauksessa täälläkin). Kyllä, on mulla elämä, vaikka näitä videoita saatan joskus tehdäkkin. Kuitenkin, tuli ihan kelpo kuppi, otin jopa kuvankin siitä (niin, on elämää, ihan oikeasti, huonot unet vain),

Turkkilainen ja jäävesi ponnistamaan aamun käyntiin

Suihkussa ollessani kelailin elämän pieniä ihmeellisiä asioita. Ihan kaikkea en enää muista, mutta ihmisen ja huonekalun symbioosista tulin ainakin jonkin aikaa pähkäilleeni.

Meille tuli eilen uusi tuoli, vanhaa laiskanlinnaa ryhdikkäämpi sekä mielestämme jopa oikein tyylikäskin. Kyseessä on mekanismituoli, mutta sitä mekanismia ei erottaisi tuolista päältä päin, sillein jännä. Vanha kun oli pieni linnoitus, vanhalla kunnon vetovivulla. Vietin eilisillan uudessa, melkein nukahtaen siihen, eli toimii. Vanhassa tuli kuitenkin vietettyä monta hyvää hetkeä, esmes. MM2011. Tajuttomasti tunteja nukkuen ja telkkaria katsoen, siksi kait tuota vanhaa linnoituista onkin omalla tavallaan ikävä. Tai sitten juttu onkin niin yksinkertainen, että kauan sitten ajatuksella hankitusta luopuu, tuntee menettävänsä jotain. Eikä uusi hankinta voi sitä ihan heti korvata. Who knows? Who cares, other than the owner?

Tätä kirjoitellessani on kahvit jo juotu, ja aamu alkaa mukavasti sarastaa stadin katoille. Hieman ennen kuin aloin kirjoittamaan selasin vanhoja kirjanmerkkejä ja törmäsin Cyanide and Happiness saittiin. Olen silloin tällöin viskellyt noita strippejä tänne loppukuvien tilalle, ja niin taidan tehdä nytkin. Hyvää aamun jatkoa. Jussi, Helsinki, over and out…

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s