Karhupuisto ja kallion kevättä

Posted: 05/05/2011 in Elämää
Tags: , , , , , ,

Aamu, herään ihan hiessä, kellokin on jo kohta kymmenen. Sanna on huudellut mua ylös jo jonkin aikaa.

Koska hiki valuu ihan norona, ei se jätä paljoa aamujärjestykselle miettimisen sijaa, suoraan suihkuun. Koska tämä ei ole ensimmäisiä näin hikimärkiä aamuja, viestii se että jossain mättää. Siksi tänään onkin työpaikkalääkärille varattuna aika, tarkoitus mennä vilauttamaan kyynärpäätä (jep, jälleen tuo vanha vaiva uusiutunut).

Spring you say?

Koska ilma on ainakin näyttää hyvältä, lähdemme koko poppoo matkaan lenkkeillen. Ehkä aavistuksen chilli tuuli, mutta ei haittaa menoa, toppaliivillä pärjää mainiosti.

Lekuri hieman taisi kavahtaa k-pään kuntoa, on aika hurjassa kunnossa vaihteeksi. Otettiin verenkuva ja kuulema revidoidaan sitä kunhan toimenpidehuone vapautuu, ja se vapautuisi vasta kolmelta. Jää siis reippaat kolme tuntia tapettavaksi, onneksi ilma on hyvä, eli suuntaamme yllättäen kahville.

Kallioon ylös kiipemään, matkalla oli porukka pääosin hyvällä tuulella (varmaankin johtui auringonpaisteesta), mutta olipa jälleen yksi ”nykyajan vanhus”.

Sannan kanssa pidettiin pientä breikkiä ja lähdin ottamaan kuvaa, S jäi ottamaan aurinkoa, Leevi harrasti kauneusunia. Tullessani takaisin oli joku vanhus hyökännyt ässän kimppuun, halveksui kuinka nuori äiti polttaa röökiä. S kysyi vielä ukkelin kuullen multa polttaako hän, no ei polta, mikä ihme juttu nyt on menossa!?

Nopeasti kävi selväksi että ukko oli tullut pummaamaan tulta, S kertoi ettei polta, ukko kertoi nähneensä poltettavan. Sitten alkoi nimittely (siis kurppa Sannalle), ja saavuin paikalle. Teki oikein mieli alkaa kunnon sanasotaa vääntämään, mutta pirun lähettiläs, tuo vanha mies hunningolla, meni lukkoon kun tulin paikalle ja lähti menemään. No, kyllä me se ns. hoideltiin verbaalisesti kuitenkin, melko hienostuneesti vielä.

Tästä vähän eteenpäin tuli vastaan ”nykyajan nuorisoa”, sellaisia parikymppisiä, istuivat yhdessä puussa. Kun kuljettiin alta, niin ylhäältä meille huudettiin hyvää kevättä, toivotimme takaisin. Jälleen hyvällä mielellä.

tyylikkäät kupit

Pysähdyimme Karhupuistoon, otettiin kahvit Baar Park:sta, puiston kupeessa olevasta

kioskista. Oli yllättävän hyvät zufeet, S kertoi nähneensä kahvin olleen jtn fair trade tavaraa. Istuimme siinä jonkin aikaa, huomasin samalla vähän matkan päässä olevan Baar Park:n ihan kunnon kulmakahvilankin. Siellä ei kyllä ollut ketään ulkona penkeillä, kait nyt mieluummin puistossa. Sivukirjastokin (josta joskus aiemmin kirjoitin) availi jo oviaan, eikä aikaakaan kun sen terassipöydät olivat täyttyneet.

Alkoi olla jo aika lähteä takaisin, mutta jätimme vielä aikaa pysähtyä Kahvila Sävyssä Sörkässä. Jännä miten Sörkässä, keskellä pornoliikkeitä ja baareja löytyy yksi Helsingin helmistä, nimittäin jos aletaan puhumaan ihan kahvista maultaan ja baristojen taidoista. Kahvila on pieni ja idyllinen, palvelu on hyvää, tietenkin tunnen omistajat joka saattaa vaikuttaa tähän kirjoitukseen (ehkä, ehkä ei). S otti capun, itse esson ja capun. Joimme ne ulkona, oli jo aavistuksen kiirettä, niin emme ehtineet siihen jäädä pidemmäksi aikaa.

Suoraan ovelta

Mikko capua työstämässä

Lääkäri oli käynyt keskustelua kollegansa kanssa, päätettiin loppujen lopuksi ettei nyt tehdäkkään mitään, sain huomiselle lähetteen iho- ja allergiasairaalaan. Toisaalta jäi vähän höh fiilis, mutta tulipa nyt kuitenkin vietettyä ihan kivaa päivää ulkosalla. Huomenna sitten aamulla soittamaan että koskas tehdään ja mitä.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s