Toiminta torstai!

Posted: 24/03/2011 in Elämää, Elokuvat, kahvi
Tags: , , , , , ,

Tänään pidin vapaapäivää töistä, niin jäi aikaa kaikkeen muuhunkin.
Itseasiassa päivä on ollut aika “vauva-aiheinen”, on menty pitkälti pienen herran säännöillä.

Sitä ennen manaan nyt tähänkin tapetille eilisen tapauksen “Espressokone ja miten rikot sen”, Silvia sai kuokkaansa ja ensiapua on annettu (S:n toimesta) jo sekä osia on matkalla rapakon tuolta puolen.
Eilen oli muuten päivä ihan jees, aurinko meni pilveen kun pääsin töistä, tuli loska tutuksi kelaillessa. Istuttiin vielä mukavasti Café Pirittassa juomassa lattea, kun aloimme tehdä sitten lähtöä ajan puitteissa, kukas muukaan tulee heittämään keikkaa kuin Tommi Läntinen. Kotiin sateesta päästyämme alkoi se aurinkokin sitten paistaa, ja kameralle olisi ollut käyttöä. Illalla kiekossa tuli nokille viime sekunneilla kuudestakymmenestä peliminuutista, ja sitten tuo Silvian boilerin safety thermostat:in posahtaminen (niin, se on ennenkin mennyt ja sen voi resetoida, mutta tuota ei enää, koska se on kaput [kahvihuumoria]).

Kuitenkin, oltiinpa tänään vaihteeksi kuitenkin vauvakinossa. Leffana oli joku romanttinen-trilleri-hömppä, Matt Damonin tähdittämä “Kohtalon valvojat” siis oikeammin. Itse enemmän tuon sci-fi, toiminta, animaatio sekä komedioiden ystävänä olin jo varautunut pahimpaan.
Pätkän alusta saakka olin aikast katse kiinni lakanassa, eikä siellä mitään niin romanttista ollut kuin joku saattaa nyt miettiä, vaan mukaansa tempova juoni. Leffa oli mielestäni sen verran sci-fiä että se oltaisiin finnkinon sivuilla mainita, no ainakaan en pettynyt. Suosittelenpa jopa katsottavaksi, vaikka ilmassa onkin niin rakkautta kuin suuria tunteitakin (ehkä kevyt liioittelu, mutta kuitenkin).
3½ tähteä, 1h47min, Matt Damon, Emily Blunt, John Slattery, Terrence Stamp, Anthony Mackie.

Kinosta lähdettyämme Silviasuruuni tuhlasin Dieselin kenkiin, outletistä kun sai halvalla. Kenkäkaupassa on jokseenkin pirullinen olo, kun katselee miten myyjät kiemurtelevat kysyessään miten voisivat auttaa. Tai sitten se “tuntuuko se hyvältä jalassa?”, olenko mä kieroutunut kun alkaa sisällä hymyilyttää tuossa vaiheessa, ja kuitti on välitön. Enivei, kengät tuli halvalla ja unohdin nanosekunniksi ainakin rikkonaisen keittimen.
Tarvitsee ruveta enemmän keskittymään suodatin/turkkilaisen/pressokahvin maailmaan, eikä tuo tule jäämään pavuista kiinni.

Seuraaaksi ihan ultimatea, eli parturiin. Käytiin molemmat äijät pätkimässä ruuhkatukkamme pois, Lii-vai:lle tämä olikin neitsyt käynti, hän oli kiltisti äidin sylissä leikkauksen aikana. Pitäähän hobitin luopua jo peikkolookistaan ja näyttää mieheltä, sillä onhan sitä ikääkin jo kohta vuosi.

Parturista suunta kohti vauvauintia, ja yllättäen tuli jälleen kiire kun stadin ruuhkat vetivätkin jotenkin normaalia hitaammin. Itse en uinut lainkaan, vain jäin reunalle kuvailemaan. Silti nyt on olo kuin olisi käynyt temmeltämässä vedessä, johtuukohan se siitä että äsken hieman tiskasin, ei voi tietää.
Nyt olis jälleen aika lopetella tämä postaus, koska kohta kutsuu tv ja sänky. Sekä ravintoa on myös hyvä nauttia silloin tällöin, galalaatiggo tuolla jo kutsuu mun nimeä.
Loppuun kuva autosta napattuna by Sanna Pictures ©, ja ilta-auringon piirtämää Stadin maisemaa.

Advertisements
Comments
  1. tirofaux says:

    kaput :)

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s