Kitinää

Posted: 02/03/2011 in Elämää, Elokuvat, kahvi
Tags: ,

Nd: Turkkilainen – Puolimakea
Np: The Cardigans [First band on the moon]

Normaalisti olisin kirjoittanut juomaksi tavanomaisesti “turkkilainen kahvi“, mutta hetki sitten katsottuani 007 Istanbulissa (Conneryn yksi parhaista) James tilasi siinä tuon puolimakean. Ja jos Bond sanoo noin, sitten se sanotaan noin, pakko myöntää että on miehellä kuitenkin hyvä maku kun samalla tavalla juo turkkilaisensa.

Meinasin ihan unohtaa että aloitin kirjoittamaan purnatakseni. Kyllä, olen negatiivisella asenteella liikenteessä, vaikka muuten hyvällä tuulella.
Viime päivinä on ollut hämminkiä kropassa, kummallista hikoilua, nesteet kiertää hassusti. Aamuisin saanut heräillä hikisen märältä tyynyliinalta, välillä iltaisin ei tiedä onko kylmä vai kuuma mutta hikoilua esiintyy ajoittain. Sitä saa rampata suihkussa, jossa heitin genatkin (turvat, levyt, feilaus) aamupöpperössä tuossa pari päivää sitten, voin sanoa vain että tarvitsemme uuden ehjän kissanhiekkalaatikon. Ennen riitti kun jouluna kävi ruiskussa, nyt melkein alkanut puhjeta kukkaan siitä kastelusta. Tärkeä kysymys kuuluukin siis, miten käy heteroseksuaalisuuteni kun tuoksun raikkaalta päivät pitkät, poissa on tuo miehen tuoksu.

Onko tämä tilanne tuttu? Olet soittamassa johonkin, kaivat tiedot jostain, niin eikös se soittoaika ole esim. 9-10 ja kello näyttää juuri 9:20 eikä kukaan vastaa, tarkastat vielä uudelleen ja aika olikin 8-9 (tietenkin olisit voinut soittaa aiemminkin). Viime päivinä tähän tullut törmättyä terveyskeskuksen omahoitajan soittoajan, sekä joidenkin muiden kanssa (ei nyt juuri muistu tarkemmin mieleen mihin olen tuolla lailla kompastunut).

Sitten saa kun pääsee sormella osoittamaan, niin kiitokset HKL bussilinjan 68 kuljettajalle joka herrasmiesmäisesti et viitsinyt väistää sitä lätäkköä Sannan kohdalla.
Toinen on lenkillä rattaiden kanssa aurinkoisena päivänä arabian suoralla, niin sinä reikäpää päätät ajaa siihen pienoisjärveen. Joka bussin renkaalla nostattaa yli ihmisen kokoisen rapavallin, sopivasti selkäpuolelta vielä ettei millään tajua edes väistää sitä. Valkoinen pitkä toppatakki myös kiittää, sekä vaunut. Onneksi kuitenkin Leevi oli piilotettu tuulelta niin hyvin, sekä Sanna suojasi omalla panoksellaan siten ettei pikkumies saanut osaansa tästä ryöpystä.

Jos jostain vielä pitää mainita, on se kumma miten röyhkeästi nykyään ajetaan invapaikoille. Ei pelkästään nämä “mä vaan ihan nopeasti käyn“, vaan on jopa pizzataksin autoja siellä varaamassa paikkaa (myös muidenkin firmojen autoja mm. Are). Luulisi että varsinkin kun ollaan liikenteessä firman bilikalla, sitä katsoisi mihin sen jättää. Ymmärtäisi vielä jollei viereinen paikka olisi tavallinen ja vapaa.
Oh ja ah, melkein unohdin kiittää näitä mustalaisia ja EST rekisterikilvellisiä. Sillä oikeastaan siihen invapaikan merkkiin pitäisi lisätä jo jonkin näköinen lisämerkintä näille, siis pakkohan niillä on lupa pysäköidä koska koskaan ei sakoteta ja aina ne valloittavat yhtä hurmaavasti nuo paikat.

Loppuun haluan tuoda yhden sivuston esille, nimittäin Coffee|Served daily, sivut ovat hieman siinä blogin rajoilla. Sivu kerää 1000 kuvaa kupeista, joka päivä uusi kuva, ihan sama mikä kuppi mutta kuppi kuitenkin. Tänään on kuppi nro.200 luvassa, en siis ole vielä nähnyt mikä se on.
Sitä odotellessa lopettelenkin tältä erää ja jätän pohjalle loppukuvaksi erään vanhan kylpykuvan johon törmäsin.

Advertisements
Comments
  1. Pete says:

    onko tuo S:n vatsa pyöristynyt??

  2. […] because I am pretty sure there is a shout out to coffee|served daily in the last paragraph of this post.  Cool, […]

  3. Jussi78 says:

    Now I got two pics of my own on Coffee | served daily, numbers 205 and 224. Yeah!

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s