Sekavaa päivää, teeveetä ja kahvijorinaa.

Posted: 28/02/2011 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: , , , ,

Np: Vesterinen yhtyeineen – Isä (tunnari tappajan näköisestä miehestä)
Nd: Vesi

Tadah, olipas taas hyvä jakso Tappajan näköisestä miehestä, loppui kuten olettaa osasikin… kohtaan josta on jatkettava (vältin tässä sanaa jännittävä, sillä sitä ei kyllä ollut).
Jos Katsojaluvut ovat sitä mieltä että tämän tulisi jatkua, niin pitää miekäläisenkin kiirehtiä lukemaan seuraavaa pokkaria nimeltään “Tuliaiset Moskovasta”.

Tuliaisista puheen ollen, otinpa juuri sulamaan aamuksi Ruotsin tuliaisia Kurasta (se kahvila josta aiemmin kirjoitin), espresso blendiä nimeltään Vallgatan 5.

Tähän asti ovat kestäneet aiemmat SquareMileCoffeen pussit sekä mitä Caffista tarttui mukaan, ja olisi pakkasessa Italialaista Pelliniä, mutta kun ei pelkkää yhtä ja samaa voi jaksaa.
Mistä tulikin mieleen pieni makuelämysopetus; kun juo illan punaviiniä siten että hampaista näkee, ja tekee siihen perään ristreton, kahvipaukun nyanssit tulevat hieman vääristyneellä tavoin esille.

Juhlamokkaa ynnä muita markettikahveja kannattaakin juuri nyt hamstrata, ei tiedä koska hinnan kasvu loppuu. Tällä viittaankin Helsingin Sanomissa olleeseen juttuun, siihen linkki tästä. Tuo Kolumbian satokaudet ovat nyt mielestäni omassa arvonssaan, sillä kautta rantain kuultuna sieltä on tullut vähän sitä sun tätä jo kauan, mutta Keniakin menettämässä otettaan (huokaus).
Toisaalta, nythän salkkumiesten/naisten kannattaakin sijoittaa Meiraan ja Paulikkiin.

Viime yö meni sekaisissa merkeissä, ei tullut oikein unta ja se onkin sitten laittanut päivän aivan sekaisin. Olen nuukahdellut ja hikoillut kylmää hikeä varsinkin yöllä, päivä meni jonnekkin ja vasta nyt illalla alkaa hieman selkenemään. Maistoin jälleen Prykmestarien Savukatajaa, eikä se pettänyt tälläkään kertaa, suosittelen maistamaan jos vain sattuu eteen Alkossa.

Tänään olisi pitänyt suunnitelmien mukaan mennä Kotkaan, mutta tällä erää jäi väliin. Harmi vain, sillä ulkona oli mukavat -2°C pakkasta ja aurinkoa tuli ainakin ikkunoista sisään. Optimaalinen päivä kulkea tuolla kameran kanssa, pitänee ilmatieteenlaitoksen ennusteiden mukaan korjata se tässä lähipäivinä.

Tällä kertaa ajattelin loppukuvan tilalle heittää kauan sitten lupaamani listan hiteistä joilla on sivuilleni saavuttu, siis ihan vain osa niistä.

tex willer
skarabee
star wars kakku
hellasärö
lempo
laitinen sanna, mmm
cvete ot hartia
bialetti liikkeet
kissanhiekkaa netistä kotiovelle
virkattu hiiri
kynän pureskelu
tänään on se päivä suudella
mistä renkaan kumi tulee
munaravia maalla
pulkka leviltä
siitä se ajatus sitten lähti juhla mokka

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s