Jäätävän filmaattista

Posted: 24/02/2011 in Elämää, Valokuvaus, Video
Tags: , , , ,

Ice ice baby

Nyt on sitten lätkät teippeineen poissa selästä, alkoi jo olla epämiellyttävä olo niiden kanssa. Vähän sama kuin olis jokin rupi joka kutisis, eikä siinä vielä, vaan joku koko ajan muistuttaisi ettei sitä sit saa raapia. Eihän mulla nyt ole sellaista ollut, mut voisin kuvitella samanlaisen ja verrata sit siihen… tai jos joutuis kuuntelemaan A.Tuiskua taukoamatta pari päivää… niin, tais lähteä lapasesta. Nyt kuitenkin on lätkät irti ja tussilla vaan merkkejä niiden tilalla (kuitenkin piirteli vaan kiusakseen ja sano et älä mee suihkuun, sit kun poistuin ni naureskeli kahvikuppiinsa).

Eilen tuli ensimmäistä kertaa kuljeskeltua vetten päällä tänä talvena. Oli Torpanrannassa, munkassa meri hyvin jäätynyt ja siellä oli kuljeskeltu hyviä polkuja valmiiksi, vaikkakin olisivat voineet olla tasaisemmat ja puoli metriä leveämmät, mutta tekipä hyvää treeniä hartioille jollei muuta.
Mageeta hommasta teki vielä se auringonpaiste, jonka voisi joistain kuvista luulla lämmittävän. Mutta oikeasti siellä oli kylmää, ei kauheammin asteissa näyttänyt mutta tuntui kuitenkin. Karavaanimme keräsi muutamat “mitähän noi täällä tekee” ilmeet satunnaisilta hiihtäjiltä ja patikoijilta.

Kerrankin muistui mukaan myös filmijärkkäri, jota sitten tuli räpsyteltyä rullan verran, kunnes… 23. kuvan kohdalla kamera iski jumit, vilkutti vain että nyt ollaan rullan kanssa jumissa. Tyytyväisyys oikein nousi silmissä, jotain olis tehtävä. Tuli mieleen Jumbon tunnin kuvan “pimeä laatikko”, joten sinne siis.
Käytiinkin paikalla ja kas vain, niin ne saivat rullan pelastettua ja kuvatkin olivat ihan onnistuneita. Oli kevyt daysaver siihen paikkaan. Siellä odotellessa tuli ihan aikaa tappaakseen käytyä Caffista hakemassa Kenya AA Kangunu Estatea ja robert’s coffeessa jätskillä. Piti ihan kuvata videolle Leevin jätksin syömistä. Niin se oli hellyyttävä kun koiranpentuilmeellään tuijotti meitä kun syötiin omia softiksiamme.

Illalla oli niin tasaraha päivän viipotettua, ettei tarvinnut edes telkkaria kytistellä vaan putous tuli aika lailla kun pää osui tyynyyn. Tänään sit heräsin ennen kuutta, mikä tarkoittaa tässä iässä päikkäreitä jossain vaiheessa päivää.

Ei tällä kertaa kait muuta, loppukuvaksi heitän eilisen digipokkarikuvan Sannasta.

Advertisements
Comments
  1. my website says:

    it seems quite trivial to expect

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s