Lätkiä ja mansikkajäätelöä.

Posted: 21/02/2011 in Elämää, kahvi, Musiikkia, Olut, Valokuvaus
Tags: , , , , ,

Tänään juotua: JuhlamokkaAeropress
Uusi soittoääni: Emilia Torrini – Jungle Drum

Yllärinä oli tuo aamukahvin tulos. Ei lähtenyt Juhlamokasta uusia makuja irti, ainakaan sillä uuttoajalla ja kahvin määrällä joita käytin. Eli aikast tylsä oli kuppi, perään tuli tehtyä sitten yksi esso ja latte.
Soittarin vaihdoin tosiaan tänään, vaikkakin yöllä, tän päivän puolella kuitenkin. Kuulin tuon biisin jossain mainoksessa, sit kun ollut aikeissa jo pitkään vaihtaa soittaria, niin siitä se ajatus sitten lähti. Biisi on sama jonka Anna Puu veti Idolssissa, tästä Islantilais artisti veti ehkä herneen sillä kommentoi että kiva kun kappaletta soitetaan mutta lupa olis ollu kiva kysyä.

Tänään oli iho- ja allergiasairaalan vuoro, kun nyt noissa sairaaloissa ramppaillaan. “Otettiin” epikutaanitestit, linkistä tietoa, tähän ei niin pitkälti viiti kirjoitella. Sen verran oli, että kun tarroja piti kiinnittää selkään (testataan 73kpl juttuja), niin puolen selän kokoinen kotkatatska tuotti hieman tilanahtautta.

Kun nyt oli aikaa ja oltiin suunnalla, mentiin vaihteeksi Café Torpanrantaan kahville. S otti Latten ja ite kokeilin Capua. Kävi kuten odotettua, se maidonvaahdotus meni reisille, mikä sai juomat maistumaan -siltä-. Leevi veti mansikkajäätelöä (ekaa kertaa elämässään), näytti maistuvan.
Torpanrannassa oli mukava istuskella kun aurinko lämmitti ikkunan takaa ja jäällä oli seurailtavaa. Siis kyseinen kahvilahan on munkassa meren rannalla, siellä jäällä oli kaikenlaisia hiihtäjiä (kirjaimellisesti), sekä yksi riippuliitäjätyyppi. Hatutti jos jonnin verran kun filmijärkkäri zoomiputkensa kanssa olivat jääneet kotiin, sillä digipokkari ei riittänyt ikuistamaan kaveria taivaalta.

Asiasta jälleen hevoseen. Pari-kolme päivää sit oltiin Askossa katselemassa mattoja, ja tultiin kotiin tuolin kanssa. Loogista, eikös?
Mut nyt on sitten kaikille oma paikkansa josta katsella telkkaria, nimittäin tuoli meni Leeville.
Siitä heitän loppukuvan tälle postaukselle.

Nyt lopettelen, sillä pitää vetää iltapalaa (panineja) ja maistaa kovin korkealle arvostettua olutta Samuel Smith’s Oatmeal Stout:ia.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s