Täydet 100!

Posted: 25/01/2011 in Elämää, kahvi, Olut
Tags: , , , , ,

100 postausta 3376 lukijaa

Sata kirjoitusta täynnä! Tuli hieman yllättäen, sama kuin katsoin lukijoiden määrän näille. Ihan on olo kun ei kirjoittaisikaan pelkästään itselleen, pitää varmaan ruveta hieman katsomaan mitä tuli taas puettua sanoiksi.

No uudet löpinät, sitä kynällä naamaan joka vanhaa veistä teroittaa!? Mä en oikein koskaan ole käsittänyt näitä, no esim. “se kel onni on, se onnen kätkeköön.” Siis täh? Miks “kätkeköön” ja minne? Huono sanonta.

Aamulla kaikki alkoi hyvin, muskariin hiukan kiire, ei muuta.
Meninkin jo etukäteen ulos, ajatuksena lisätä syylärinestettä.
Sit näky joka on varmaan monet stadilaiset jo yllättänyt, autoa ympäröi reilu metrinen hanki jonka on joku homonaama ajanut yöllä siihen piristykseksi. Onneksi siinä hetken pyörien tuli tuttu ukko paikalle, käväs kahvilasta soralapion ja duunas reitin vaunujen mentäväksi.
Edellisiltana ääneni menettäneenä kuulostin vielä puberteetti-ikäiseltä, piti yrittää olla hissukseen, ne jotka tuntevat tietävät miten vaikeaa se voi olla mulle. Käytiin vielä Jumbossa ja poikkesin mm. El Salvadorilaista Decaf papuja Caffista. Käytiin kotimatkalla vielä kylässä, kotona sitten kun meinasin tehdä kupillisen tai pari, tajusin että sehän oli juuri paahdettua, eli odottamista n.6-10vrk. Voittajaolo, kostoks tein 7dl muuta purua pressoon (ei ehkä fiksuinta).

Tänään aamu lähti käyntiin tk-käynnillä ja yhdellä reklamaatiopuhelulla (olin tilannut tuotetta a1 ja sain a2:sta), piti vielä tilata hurreista uusi vesipumppu pasuunaan, kun muualla ei ollut. Olen odotellut pakettia (kahvia) Lontoosta kotiovelle, kusti pudotti vain laatikosta paperin jossa ilmoitus isosta kirjekuoresta jonka voi noutaa postista klo 12. Mit… äkkiä pihalle kustin perään, se ei soittanutkaan ovikelloa kuten normisti, no nopeasti se jakaa kun en enää nähnyt, tosin ei ihme jos tyyli on tuo.
Sit pihalla tuttu näky, se kinoshan siinä vielä töllötti, käyrä vaan nousee. Illalla kirjoitin ystävällisen postin huoltoyhtiölle, ne niin lupas kesällä pitää talven lumet poissa autopaikalta, ihan vain muistutin kesysti.

Niin se postinmulkero, joka teki jäynät, tein siitäkin valituksen, ekalla kerralla soitin jo aamulla. Sit kuulin postissa ettei ulkom.paketteja enää kuskata ovelle, on kuulema joulun alla tapahtunut niin monta kärryjen ryöstöä. Ymmärsin pitkin hampain, siihen asti kunnes sitä pakettia ei löytynytkään hyllystä, koska se oli sillä kustilla ja kello oli jo kolme (ei kaksitoista). Eihän onneksi oltu kuin koko perheen kera rämmitty loskassa pitkin päivää, ei siinä riemulla rajaa kun vielä turhaan ajaa. Ja mitä? Ne ei voineet tuoda pakettia illalla, katsoivat kuin vajaa-älyistä, kehtasinkin ehdottaa. Piti antaa puh.numero, kuitenkin huomen aamulla puhelin soi ennen seiskaa, siinähän pihisen sit.

Niin että jos kusti satut joskus vahingossa lukemaan tätä, niin arvaa mitä sormea nyt näytän.

Maanantaina perheen kanssa laivalle, se vaihtuu just sopivasti helmikuulle kesken reissun. Hyvä paikka lopettaa tämä tipaton tammikuu, sekä suklaaton, sipsitön, limuton ja karkiton. Tipaton ja sipsitön olleet vaikeimpia, mutta toisaalta taas on kun ostokieltoa ei ollut, on kellarivarasto täydentynyt. Sannalle vaikeinta oli suklaaton ja sekin tuli vasta loppupuolella. Mut oli jotenkin hassu olo tilata mäkkiateria jollain mehulla, maistuikin oudolle, onneks kohta ohi.

Pitäis varmaan raottaa hieman verhoa, ja vilauttaa vaikka kymmenen luetuinta postausta ja klikatuinta linkkiä/kuvaa (ooh).
Suoraan kotisivulle ei ole laskuissa mukana 698 tuloksellaan. Jos herää kysymys koska aloin kirjoittamaan, niin klikkaa tuota ensimmäistä linkkiä :)

Posts

1.Who am I?
1/4/10
2.Little Heartbreaker
17/5/10
3.Naamakirjaa ja pakkasta
20/11/10
4.Drugs do work
6/4/10
5.Ketjureaktio
16/7/10
5.Jo’bulani ei Jabulani
9/7/10
6.Kahvit kattilalla, elokuvia ja uutta bensaa
21/1/11
7.Luomuaamukuppi, RFA ja passikuva
25/11/10
8.Roll with the punches
5/4/10
9.Leevi “W for the O-R-D”
30/11/10
10.Jabulani
8/6/10

Clicks

1.Minime isin sylissä laitoksella
Little Heartbreaker, 2010/05/17
2.Ahkeraa palvontaa
Terveisiä Tervasaaresta, 2010/07/22
3.Minime ekaa kertaa sitterissä
Little Heartbreaker, 2010/05/17
4.Tatskaa
Tilanteita, noloja ja muita., 2010/07/28
5.Aamu
-not found-
6.Levyt tsygällä
Iltalenkkiä vol.2, 2010/08/02
7.Sanna alla auringon
Matkan raporttia viimeisiltä päiviltä, 2010/12/23
8.Puuhanalle
-not found-
9.Sivukirjasto
Ihan yössä, 2010/07/20
10.Stallhagen Sommar
Maalaismaisemaa, ukkosta, savuja ja lisää ukkosta., 2010/08/08

Siihen voisin melkein päättää tän postauksen, mut en malta. Koska en osannut päättää minkälaisen kuvan photoshopilla tekisin, niin tein muutaman ylimääräisen, ja jottei menis hukkaan laitankin ne tähän alimmaiseksi.

Advertisements
Comments
 1. tiro says:

  Tässä vähän ideoita suklaattoman, tipattoman, karkittoman, sipsittömän ja limuttoman kauden lopettajaisiin:
  – suklaa: Michel Cluizel Noir Infini 99%
  – olut: Mikkleller Black
  – karkki: Poppamies synkkä salmiakki
  – sipsit: Blair’s Death Rain Habanero
  – limu: salmiakkikossu

  • Jussi78 says:

   ei paha, ollenkaan.
   Mutta jos helmikuusta tulee roskaruoaton, niin mitä pitsan, hampurilaisten ja ranskalaisten sekä limun tilalle?
   Salmari ei enää uppoa, junnuna tuli _överit_ siitä.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s