Cpt.Laitisen vuodatuksia.

Posted: 16/01/2011 in Elämää, Elokuvat, kahvi
Tags: ,

Nd: Cappuccino [Grand Palomar ja punainen maito]
Np: Radio – SuomiPop

Tänään oli pitkästä aikaa intoa vaahdotella maitoa essojen päälle, syynä hieman mauttomiksi vanhetuneet pavut. Eihän sitä niin maista papua maidon alta tavallinen noviisi, pitää olla jo tehnyt/juonut useita erilaisia että voi vetää sen ristin seinään että oliko erittäin huonoa vai hyvää.

Kotona on ollut aika hiljaista viime päivät, ensin n.kolme vrk sitten olin itse vatsaflunssassa, tai vastaavassa, mistä noista tietää mikä siinä oli. Pääasia kuitenkin että loppui, ja kumma taas, loppui kuin seinään.
Nyt sitten on tuon pikku hobitin vuoro sairastaa, ääni bassona (aika magee viskibasso) ja virkayskä muuttunut oikeaksi yskäksi, kuumetta kuitenkaan ei ole. Tässä on nyt sitten höyrytelty pätkää, että saatais sitä ektoplasmaa ulospäin.

Vähän flegmaattinen ympäristö

Nyt kun muskarit ja vauvauinnit taas jatkuivat, tuntuu kuin jokin loma olisi ohi. Samaa mieltä olivat muskarin (musiikkileikkikoulujuttu) muut tyypit, niin siellähän ollaan minä ja muut äidit, oon jo alkanut olemaan sinut asian kanssa. Mutta puhuttaessa imetyksestä yritän kääntää puheenaihetta, onnistuneesti kerrankin sain sen väännettyä tuttipulloihin (daysaver).

Ettei koko postaus olisi vauvapainotteinen, isken lentosimulaattoriaiheella kenttään.

Nyt on viime yöt tultu lenneltyä, silloin kun on sitä aikaa ottaa vaikka uusiksi jos menee reisille. Mm. eilen hoidin airbus321:lla Rooma-Napoli välisen lennon josta sain ne pitkään jahtaamani kapteenin jämät olkapäilleni. Jos joskus tulee kaupassa vastaan lentäjänkotsa, niin varmasti sijoitan siihen, olen aika varma että se päässä lentää paremmin. Onhan mulla jo “wingman”hupparikin, ja se jos mikä auttaa suoritukseen.

Rullaamassa just portille A3

Siis mitä luinkaan Iltiksestä (Sannan bongaamana), joku 15-tyttö tienaa blogikirjoituksillaan 5-6k€/kk.
Suomessa pitäisi olla “tyylibloggari“, varmahan en vieläkään ole, että olenko itse sellainen jollain asteella, mutta nyt kuuluukin kysymys: Missä mun massit on?

Ei se mitään että Norjalaisella pissiksellä on 20 000 lukijaa, kun mulla heiluu siinä 60-10 välissä per postaus. Mutta iltiksen jutun mukaan blogin kuuluisi olla “kepeä”, no anteeksi mutta mitähän tämä on… En ole katkera, olen vain vaatimattomasti äärettömän katkera.

Tähän voi olla hyvä lopettaa RedBullin jauhaminen ja katsoa joku tyttöjen leffa, koska minä se meillä päätän mitä katsotaan!
Jos oikein gourmeet vetäis kylkeen, nakit ja pakasteperunakroketteja.

Loppukuvan lisäksi viskon tähän alle keräilemiäni quoteja. Kuva kiinnosti isoa määrää paparazzeja, joten tämän on oltava jotain ihmeellistä!?

Hmm, en oo ennen nähnyt, mutta onko tämä kohta lehdissä?

Way too much coffee.  But if it weren’t for the coffee, I’d have no identifiable personality whatsoever.  ~David Letterman

A morning without coffee is like sleep.

Conscience keeps more people awake than coffee.

Sleep is a symptom of caffeine deprivation.

Decaffeinated coffee is kind of like kissing your sister.  ~Bob Irwin

Suosikkini tähän mennessä, vaikkei olekkaan totta, sillä en ole pussannut siskoani, ja kofeiiniton on ihan hyvää.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s