Ulos sivistyksen sekaan.

Posted: 12/01/2011 in Elämää, kahvi, Olut, Valokuvaus
Tags: , , ,

Nd: E-Etiopia – Kafa Forest [suodatinkeitin]
Np: Noitalinna Huraa – Pikkuveli [Radio SuomiPop]

Kotona
Hulluilla on halvat huvit sanotaan, mut tätä “kuinka kauan barbababa pysyy lapsesi pään päällä”-leikkihän ei niihin tietenkään kuulu… eihän?
Tässä tosiaan tulos niistä päivistä kun ollaan tarpeeksi oltu sisällä ja lähettyvillä on kamera.

Tämän jälkeen sitten suunnataankin tuulettumaan, pasuuna käyntiin ja kohti ydintä.
Kampin ostari ja posti olisivat suunnitelmissa, jos käy munkki niin pääsen shoppailemaan kellarioluita myös Arkadiankadun Alkosta.

Isolla kirkolla
Ihan kiva keli, jos tykkää kaatuilla ja lipsua joka toisella. Rattaatkin uivat mukavasti sohjossa, sitten se muuttui jäästä ihan sulaksi, ihan sekavaa maastoa liikkua.

Reitti kulki jotenkin seuraavanlaisesti, Koti -> Posti-> Alko ->Kampin ostari -> Foorumi -> Auto ->Koti.
Alkosta tuli hamstrattua näin tipattomana kuuna ensi kuuta varten seuraava setti, on aikaa kyttäillä mitä on tarjolla.


Nøgne Red Horizon x 2, Nøgne Sweet Horizon, Mikkeller Jackie Brown, Mikkeller Beer Geek Breakfast, Mikkeller Beer Geek Brunch Weasel.

Toast x2, Capu, Donitsi x2, Kaakao

Kampissa päätettiin heti alkuun ihan nopeat kahvit siinä lämmikkeeksi. Tosin sit alkoi tekemään mieli donitsia, Arnold’s:in tietenkin, ja kun nyt siinä oltiin niin toastit samalla kyytiin.
Itse en kahvia edes ottanut, otin kaakaon, S otti capun ja tykkäsi siitä, oli muuten Puro:n pavuista.

Evästettyämme suunnattiin ensin vaateliikkeille, mutta muutettiin kerrosta kesken. Leevi päätti alkaa matkia äänellään jtn lokin poikasta, eikä meillä ollut suosikki pehmobanaania mukana (grand major moka). Mentiin siis kolmoskerrokseen pikkuväen leluputiikkiin, sieltä lähti mukaan pussaavaa ääntä pitävä sammakko, joku kalaa muistuttava juttu, lopuksi pikkupehmodarth A.K.A Anakin Skywalker (oma suosikkini noista). Siis tämä oli pakko tehdä, sillä se ääni todellakin muistutti lokin kiekaisua.

Kun oltiin Kampissa aikamme hilluttu, lähdimme kotiin päin, alakautta tällä kertaa pitkin tunneleita. Foorumissa sitten oli aika jännä olo, sillä olimme kaupoissa ihan tappiin saakka, yleensä sitä on tultu oltua baarissa pilkkuun, ei tosiaan kauppakeskuksessa.
Kuitenkin ihan hyvä saalis, aleista kerrankin löytyi jotain, parit paidat molemmille ja alamittaiselle kaikenlaisia vaatteita (jos joku “body” luetaan vaatteeksi).

Jälleen kotona
Kotiin päästyämme oli kello jo vaikka mitä, ja pitäis saada yksi duracel-pupu nukkumaan. Ottihan se aikaa, tosin tehtiin niin että S nukutti ja minä tätä kaikkien iloksi ja onneksi naputtelin.
Loppujen lopuksi ilmoista huolimatta ihan leppoisa reissu, vaikka saakin tuosta urheilusta luultavimmatusti kärsiä huomenna. Note to self: varaa Fysioterapia-aika (eli hierontaa yläselkään).

Loppukuvaksi siis pääseekin aasinselän kautta loistava Cyanide and Happiness comic strippi. Aivan loistava sarjakuva muuten, suosittelen seuraamaan!

Advertisements
Comments
  1. tiro says:

    Täytynee käydä ostamassa oma baby Vader :)

    Oluet kannattanee maistella suunnilleen tässä järjestyksessä (noususuhdanne): Jackie Brown, BGB, BGBW. Horizonit ovat molemmat makeita, niitä voi lipitellä pienistä laseista jälkiruokajuomana.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s