…ja hyvin luistaa pulkka…

Posted: 10/01/2011 in Elämää, kahvi
Tags: , , , ,

Np: System Of A Down – Chop Suey!

Pari päivää sitten käytiin hakemassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita pulkkamäestä.
En rehellisesti sanoen edes muista, koska olisin viimeksi ihan pulkalla pannut mäkeä alas. Yhden kerran muistan, syystäkin… Olin näes lasketteluriparilla Levillä, siellä sitten valopääideana oli hommata pulkka, kiivetä eturinteen puoleenväliin ja pistää alas tullen.
Ei käynyt mielessä että kaverikyydissä sitä pirun vehjettä ei pysäytä sitten mikään. Niin syöksyttiin läpi parkkiksen ojan penkkaan, molemmat nilkutettiin pari päivää.

Tällä kertaa oltiin hieman pienemmässä mäessä, ei ihan pieni, muttei Levi kuitenkaan. Sanna laski Leevin kanssa pariin otteeseen ja Leevin laski vielä kerran kummitätinsä kanssa. Lii-Vai pitää huolen ettei pulkassa käyttäydytä asiattomasti, vaikka itse päästikin miehisen ilonkiljahduksen (oikeastaan parikin) vikalla laskullaan.
Jotten olisi isänä poikaa huonompi, pitihän se ahtautua siihen ahterinlevyiseen mustaan paholaiseen. Ekalla kerralla olin turvat, syytän siitä lähtöasetelmia, olin suunnattuna vinoon. Toisella kerralla sitten luistikin, pisin veto koko kööristä.

Elämä sitä lunta oli paljon, tuli lähdettyä farkuissa, kun ajattelin ettei se nyt niin pahasti kastele, kyllä se lumetti ja suli sitten myöhemmin.

Major point koko reissussahan oli et hauskaa olis, niin sitä oli pulkallisen verran.

Blu-Ray on edelleen “korkkaamatta”, mitä nyt kuvia siitä katseltu usb-tikulta. Ei oikein aika riitä. Eilenkin pelasin aiemmin mainitsemaani (FSX) lentosimua aamu ysiin. Äsken sain yhden riivatun purjelennon suoritettua, se vaivasi, kun muuten kaikki oli hanskassa, mutta sitten hanskat katosivat kun piti laskeutua niin ettei siivet ota damagea (18m väli). Tuossa karkealta arviolta tuli varmaan samaa mojahtelua maahan harrastettua kolmesta neljään tuntia.
Toissayönä taas tapoin airbussillisen väkeä Oulun kenttään. Oli hienot lentosuunnitelmat lähteä Tukholmaan ja alla iso kone, lähtö Helsinki Airportilta, nousu ok, lennonjohdon kanssa radiojupakat ok. Olin tyytyväinen siihen asti kunnes vilkaisin karttaa, olin kovastikkin Keski-Suomessa, no Ouluun siitä sitten ja tulos olikin sen mukainen.
Nyt on hanskat taas hallussa, kuten kuva kertoo.

Trust me, I know what I'm doing

Nappasin pakkasen varastoista Hondurasilaisen Santa Marta Pacamara Microlot 2010-11 Organic pussin, kuvaus on aika muikea “Persikka, kesäiset hedelmät, omenaa ja melonia”. Kyllähän tuo ihan pressossa toimii, hyvinkin. Saan pienet fibat siitä, johtuuko siitä että on tullut juotua tummia tässä lähiaikoina niin paljon. Mutta ei tuosta ole espressoksi, tai itse en ainakaan välittänyt, jotenkin jäi sellainen olo kuin olisi tilannut cokiksen ja saanut jonkin ananas lightin.

Loppuun laitan kaksikin kuvaa, molemmat ovat http://www.oddee.com:sta lainattuja, 12 Funny Facebook Pictures . Eka on kiltti ja toiseen pitää olla jo mustaa huumoria mukana (lamebook.com).

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s