Flunssaa, öitä ja uimapukumalli

Posted: 05/12/2010 in Elämää, Elokuvat, kahvi, Valokuvaus
Tags: , , , , , ,

Nd: Cascara – El Salvador
Np: Volbeat – Still Counting

Viime päivät on eletty eräänlaisessa Twilight Zonessa, siksi pitänyt hieman hiljaista. Se on kumma miten flunssa voi kaataa päivät yöksi, sekoittaa makuaistit, tuottaa elimistöstä ektoplasman tapaista ulos jatkuvalla syötöllä, aivastuksia, voimattomuuden jne.

Enkä ole yksin, sillä Sanna on kanssa samalla kaistalla, vielä heikommassa hapessa. Onneksi sentään Leevi on sankari tässä tositarinassa. Mitä nyt on keksinyt yht’äkkisen kiljahduksen, se tuottaa paljon iloa, kaupassa ja kotona. Samoin myös tämä pyöriminen (jollei osaa vielä ryömiä, silloin pyöritään), välillä pikkukaveri löytyy jos mistäkin mm.keittiössä kerran maisteli pakastinta.

Elän lähes pavuttomassa ympäristössä, pelkästään espressopapuja käsillä. Viimeisiä papuja olivat Creme De Paris pavut, jotka suodatinkeittimen kautta valmistettuna nautin, ja nautinkin oikein maistelemalla hartaasti. Kun tumma kahvi maistuu välillä hyvältä, oli tämä kerta niitä, oikein voimakas ja tuhti kuppi. Tämän join samalla kun tiskailin käsitiskejä, sitä tehdessäni on tapanani juoda kahvia.
Silloin muistin joitain statuksia FB:stä ja Twitteristä, tuli ns.tjaa-niin-kai-elämys. Monilla on näitä ns. tiedostumattomattomia prosesseja, esim. siivoillessa musiikin kuuntelu, kynän pureskelu, kravatin oikaisu… Ok, ehkä huonoja esimerkkejä, mutta jos joku sai ajatuksesta kiinni, niin hjuva.

Jokin yö tässä takaperin (niin, ne päivät ovat hieman sekaisin) en jälleen saanut unta, räpläilin puhelinta, sitten tajusin… Olinhan aiemmin ladannut sinne Prince of Persia: The Sands of Time leffan, siinä meni tovi mukavasti. Mukava Disney leffa, jossa ei tarvitse kuin heittäytyä mukaan toimintaseikkailuun joka oli mukavasti täytetty akrobatialla, ja pienellä rakkaushömpällä.
Seuraavana yönä sama juttu, tosin silloin katselin unohtuneita Knight Rider jaksoja.
Seuraavana päivänä laitoin puhelimiin latautumaan läjän katsottavaa (SGS ja iPhone), mutta kuinka ollakkaan, nyt niitä ei ole tarvittu, mutta ovatpahan ladattuina ja varmistettuina kun tilanne sitä vaatii.

Mitäpä olisi postaus ilman pikkumiestä (psst. klik “pikkumiestä”, niin saat esiin henkselipöksyt), tuntuu keräävän lukijakunnan suurimman huomion, siis tilastojen perusteella.
Voisi kuvitella että malli olisi helppo, mutta kun yrittää ottaa lähikuvaa, käy yleensä kuten alla olevassa kuvassa.

haluaisin nuolaista vähän tuota kameraa!

Kerran vauvauinnissa oli kuvaaja paikalla, joka otti mm.sukelluskuvia vauvoista. Kuvaajalla oli alkuun lieviä ongelmia kaukolaukaisimien kanssa, mutta sai kun saikin ne lopulta kuntoon.
Ajattelin tähän loppuun Leevin syväsukelluskuvaa, mutta taidan laittaa sen omaan kansioonsa fb:ssä sitten joskus. Tähän kuitenkin laitan erään mallikuvan, joka saa varmasti naisilta jalat alta (huomaa paljas olkapää).

hmmm… kävin sitten kurkkaamassa ulos! Kuva siitä.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s