Naamakirjaa ja pakkasta

Posted: 20/11/2010 in Elämää, Elokuvat, kahvi
Tags: , , , , , , ,

Facebookissa on nyt jonkin aikaa ollut tämä teema “Vaihdaprofiilikuvasi
18.-21.11. välisenä aikana lapsuuden suosikki(sarjakuva)hahmoosi ja
kannusta muita tekemään samoin. Tarkoituksena on korvata naamakuvat
lapsuusmuistoilla sunnuntaihin asti.”

Oli hieman hankalaa keksiä yksi ylitse muiden, vaihtoehtoja kun oli enemmän kuin viisi.
Lopulta menin jo ihan niinkin pitkälle kuin mummon vanhan mökin vintille muistoissa, siellä tuli luettua ja haettua vaikutteita Tex Willeristä.
lempo soikoon

Tuli kyllä jo aiemmin yhdistettyä lapsi ja naamakirja, nimittäin vauvakinossa pyöri viime torstaina kyseinen leffa (The Social Network). Mielipidettä hieman vääristää se, että tiesin suurinpiirtein miten ns.tarinan kuuluu mennä. Tosin huomasi miten joistain naamakirjan väitetyistä keksijöistä, jotka saivat korvauksensa, oli tehty elokuvaan “pahiksia”. En spoilaa enempää, jos joku haluaa käydä sen katsomassa.

Nyt kun vauhtiin päästiin, niin muutkin ovat varmastikkin huomanneet miten FB on nykyään esillä. Esimerkkinä jokin Finnkinon elokuva, sitä voi tykätä/suositella. Muutenkin tuo tykkääminen tökkii mielestäni muualla kuin itse FB:ssä, jo sana tykkää pitäisi pitää “like”:nä. Puhekielessä kun ei tule mieleen puhua että “kappas, tätä kuvaa on tykätty 18kertaa”, kyllä sitä sanoo liketyksesi (ei sen fiksumman kuuloista, mutta parempi).

Eilen oli meikussa nokkalääkäri, oltais oltu hyvin ajoissa jopa parkkipaikankin puolesta, mutta keli ulkona oli juuri niin mukavan muhkuraista.
Tällä kertaa tulen hankkimaan hallitun palovamman, mutta siitä myöhemmin (RFA).
Ensin sataa lunta, sitten loskaa, ja kun se ajetaan hätäisesti ja yöllä on pakkasta, seuraa juuri se pelätty pääkallokeli. Saas nähdä koska pääsee seuraavan kerran lenkille, niin ettei tarvitse kirota koko matkaa.

Eilen alkoi kovasti tekemään mieli espressoa, tein kaksi shottia triplakorilla (21g). Ensimmäinen oli aika mielenkiintoinen, todella tuhti näin osaamattomasti kuvaillen, shotti tuli Brasilialaisesta kofeiinittomasta. Toinen sitten taas tutusta Etiopian Yirgacheffestä, edellisen jälkeen tuntui shotti hieman laimealta mutta maukkaammalta. Näitä on äärimmäisen vaikeaa kuvailla, sellaiseen adjektiivien taivutteluun on kai sitten lahjakas tai ei.

Tänään aamulla ammuin taas shotin, hyväksi ja maukkaaksi todetusta El Salvadorin Finca Argentinasta, enkä pettynyt. Kyseessä on eräänlainen tajunnanräjäyttäjä (ainakin omaan makuun), kuvauksen se lunastaa “Sweet, oranges, pomegranate, massive acidity, star fruit, papaya”.

Loppukuvaksi otan kameralta isänpäiväkuvan, kun en saanut lupaa laittaa Sannan uintikuvia pikkudelfiineistä.

Aamutukat

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s