Yhtä juhlaa

Posted: 17/11/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia
Tags: ,

Np: Carlos Santana – Oye Como Va [Best of]
Nd: El Salvador Finca Argentina – Presso

Keittelin tällä kertaa isompaan pressooni aamukahvit, ettei käy kuten aiemmilla kerroilla kun olen päättänyt kirjoittaa hieman. Nyt pitäisi 7dl:llä täyttää pari kuppia, eikä tarvitse taas kuivin suin ihmetellä.
Papunen on omaan mieleeni varsinkin espressona, nyt ensi kertaa pressossa, eikä tosiaan paha tässäkään, menee listalle “voisi tilata uudelleenkin”.

Kuulokkeidenkin läpi kuulee, että talossa taisi herätä Leevin säestämänä muutkin. Intiaaninimeltään “ääntä kohti” on kyllä aika liikkis aamuisin, vaikka itse olisi aamuäreä tjsp, niin tuo pikku pystytukka saa kyllä heti paremmalle tuulelle.

*välihuomautuksena: sopii muuten erittäin hyvin Santana ja tämä kyseinen El Salvadorin papunen yhteen. Sopivia kappaleita tähän kuppiin, josta annettu kuvaus on “sweetness, oranges, pomegranate, massive acidity, with hints of star fruit and papaya”.

Se on sitten korkattu, nimittäin ensimmäinen isänpäivä, päivä oli kiva ja lahja + kortti olivat mieluisia. Minut, vanhan ketunkin onnistuivat yllättämään aamulla, isot pisteet siitä ja muutenkin fiiliksestä.

Nyt kun on juhlittu just sopivasti yhden 6kk partyt, isänpäivät, kahviteltu vanhojen ystävien kesken, sitten kahviteltu taas lisempää tässä nyt neljä-viisi päivää putkeen, niin voisi tosiaan varata aikaa ihan sille kuuluisalle ei millekkään. Leivonnaisia ja pikkusuolaisia riittäisi pienelle armeijalle, ei siinä, menee ne vielä hyvällä menekillä mutta pelkään että jossain vaiheessa voi tökkiä jo.
Sama muuten pätee jouluruokiin, mistä aasin selän kautta päästäänkin itse jouluun.

Sehän on reilu kk:n päästä, tarkoittaa siis lahjojen metsästystä, ruuhkissa töröttämistä. Mutta lopulta palkitsee kun pääsee oikaisemaan vaakaan, ottamaan löysin rantein pari seuraavaa päivää.

Nyt on menossa omavalintainen tipaton marraskuu, tämä koskee oluita, niitä joita tuli aiemmin naukkailtua pullollinen pari illassa. Vaikka maistelu pääsääntöisesti olikin uusien merkkien testausta, joka tarkoitti uusien makujen metsästystä, niin on siitäkin hyvä pitää taukoa.
Siitä tuli jopa niin tapa, että kaupassa vilkuilee oluthyllyille niiden ohi mennessään, että olisiko siellä jotain “löytöä”.

Loppuun laitan tämän lyhyen postauksen ainoan kuvan.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s