Pääasiassa Doorssia ja kahvia

Posted: 08/11/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia, Valokuvaus
Tags: , , , , , ,

Nd: Mocha Java (Etiopian, Yemenin ja Javan papujen blendi) [Abid 20/320g]
Np: The Doors – L.A. Woman [The Best Of]

Biisistä tuli mieleen jo nuorena lukemani kirja Doors:in rumpalin omaelämänkerrasta Riders on the storm. Kirjassa John kertoi mistä tuo outo sanoitus “mr. mojo rising” tulee kyseiseen kipaleeseen, suora lainaus: “Since it contained
the black slang word mojo (for sexual prowess), I got the idea to steadily
increase the tempo back up to the orginal speed, a la orgasm.”.
Niin Mr. Mojo Rising on siis myös anagrammi Jim Morrisonista, näitä pieniä knoppitietoja omaten on paljon mukavampaa kuunnella kappaletta (sekä pääsee joskus pätemään seurassa, mitä siis en harrasta).

Itse kahvi jonka näköjään jo join tätä kirjoittaessani, on Caffi:sta Flamingosta, kahvi on blendi Etiopilaista, Yemeniläistä sekä Javan saaren papua. Makuina tulisi yhdistyä mokkamaisuus sekä marjaisuus, itse en ihan ensimmäisellä kupilla onnistunut haravoimaan noista kuin mokkamaisuuden päällimmäisenä esiin.
Tässä pääsi hieman makukokeilut käsistä, sillä varastossa on nyt kolmea El Salvadorilaista, Kuubalaista, tuota blendiä, kofeiniitonta Brassia sekä loput Etiopian Yirgasta ja Rwandalaisesta.
Mutta laskujeni mukaan, normi kulutuksellani pysyn siinä kilo/kk:ssa jollen pelkästään espressoja juo.

Tuossa tuli taas voittajaolo, kun maistoin jo toistamiseen tyhjästä kupista… ei kait siinä, mennään laittamaan uusi kupillinen tulemaan. Jokin mikä pitää hereillä, se olisi siis El Salvador La Illusion Cascaraa, tunnetaan myös nimellä “the coffee of the Army” (tästä myöhemmin).

Ja takaisin…

Eilen aamulla kokeilin mokkalattea, keitin Bialetti Venus mokkapannussa mokat, höyrystin puoli litraa maitoa Silvialla, jaoin kahteen isoon kuppiin. Outo kyllä, sillä vaikka mielestäni vaahdotin molemma yhtä huonosti, niin Sannan latte oli hieman vaisumpi kuin omani. Itse pidin kovasti, ja tulen siis tekemään tätä uudelleen.

Käynnissä on osaltani tipaton marraskuu, ihan vapaasti omasta päähänpistosta. Näkeepä ettei ole ns. riippuvainen siitä illan yhdestä. Tosin olen jo katsellut Alkon jouluolutvalikoimaa, mutta sitä ei lasketa.

Ainoan kuvan jonka tähän liitän, sisältää “nakukahvan”, papuja, tampperin ja maistelulusikan. Miksi tälläisen kuvan laitan? Koska kauan sitten tilaamani light tent malttoi viimein saapua Hong Kongista. Kuvan teltta ei ole omani, mutta samanlainen, omaa en jaksanut sen kuvaamista varten avata, sillä kokoaminen ei käykkään niin näppärästi kuin sen avaaminen.
Niin joo, tämä tekee siis kaksi kuvaa…

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s