Normipäivän aloittelua

Posted: 02/11/2010 in Elämää, Elokuvat, kahvi, Musiikkia, TV
Tags: , ,

Np: Redrama – Hang It Out (suosittelen videon katsomista, vaikkei tykkäisikään musiikista)
Nd: Etiopia – Yirgacheffe [Abid – 1:15 kahvi/vesi suhde]

Heräys tapahtui jälleen omia aikojani, siinä ennen puolta kasia. Ehdin lukea Barista Magazinet yms. laitella kahvit (ensimmäiset), sekä kuunnella musiikkia jonnin aikaa kuulokkeilla. Tämä tarkoittanee päikkäreitä jossain välissä, sillä katselin eilen tallennuksia boksilta kunnes vilkaisin kelloa, oli puoli neljä, silloin meni töllö kiinni.

Käytiin kirjamessuilla, joissa oli tarjolla jotain muuta mitä olimme ajatelleet.  Ostettiin kuitenkin jtn pientä, elikkäs Leeville kirjoja, mutta messutarjoukset eivät päätä huimanneet. Pilvellä oli reunuksensa, sillä samaan aikaan oli Ruokamessut. Sieltä tarttui vähän kaikkea mukaan, sekä paikan päällä oli eri kahvipisteitäkin.

lusikka: 34.7g omapaino, kulhon tilavuus 10g, hinta 3,50e

Np: Prodigy – Stand Up [Kick-Ass theme song]

Tältä elokuvalta odotin paljon paljon enemmän trailereiden vuoksi, sitä ei koskaan muista, että mitä mehukkaampi traileri ei se tarkoita elokuvan olevan hyvä. Tämä meni siihen kertakatsomisen piikkiin, ei huono, mutta ei maksa vaivaa katsoa uudelleen.
Eilen yöllä kun boksilta katselin sarjoja, katsoin mm.V:tä, pakko se on tunnustaa että sarja on vähintään loisto. Sekä tietenkin jälleen alkanut The BigBang Theory (suom. Rillit huurussa), joka vaatii omanlaisensa huumorintajun jotta sitä voi tykästää.

Aikaa kulunut jonnin verran, kaikki hereillä jne. vois olla toisen kupin aika, sen tekis pressolla Yirgasta ja söis aamupalan samalla. Nyt kun pikkukaverus ottaa jo keskipäivän päikkäreitä, on otollinen aika ruokita itseään.

Loppukuvaan pääsee Naldepalde, joka omi Sannan kutoman hianon villaisen tyynynpäällisen omakseen.
Yritin kyllä saada Leevi töh mittarimadosta kuvaa, kun toinen etenee lailla mittarimadon, mutta aina kun otti kameran esiin matka keskeytyi.

Owned by Nala

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s