Viikonloppu hulinat

Posted: 24/10/2010 in Elämää, kahvi, TV, Video
Tags: , , , , , ,

Launtai aamu/päivä

Eilen illalla revitettiin oikein kunnon perjantain tapaan. Popcornia, kahvia ja sirkushuveja.
Siitä nopeasti digipokkarilla otetut videot ja Adobe premierillä kursittu kasaan paketiksi.


Britney hoilaa taustat, mitäs teki biisin nimeltä Circus. Tuolla ei siis saanut kuvata videolle eikä ottaa kuvia salamalla… ei käytetty salamaa.

Pikku delfiinin (Leevi siis ui “Pikku Delfiinit” ryhmässä) kanssa käytiin taas uimassa, tai eihän hän itse uinut, sukelsi pintasukelluksen kyllä. Ilme oli niin karvan varassa, että nauretaanko vai aletaanko itkemään, onneksi Lii-vai osaa valita yleensä vaihtoehdon nro.1.
Kyseinen delfiini joka punkkaa meillä pinnasängyssä, on oppinut nostamaan itseään jo aikast korkealle, joka tarkoittaa sängyn pohjalevyn tulevaa laskemista (siis ennen kuin tömähtää lattiaan).

ei nukuta... mitä te teette?

Aamukahvina oli tänään hieman viime päivistä poiketen Abidilla valmistettu Kenian Gethumbwini kuppi kuumaa. Päivisin espressojen kausi on taas iskenyt, niitä jaksaa taas tehdä, ja siinä samalla joskus capuja ja latteja, joihin treenaan latte arttia.

Launtai-sunnuntai
Tänään piti ihan nopeasti pyörähtää kaupassa ja toisessa kaupassa, nopea muuttui sitten koko päivän ohjelmaksi. Tuli törmättyä vanhaan hyvään kaverukseen tosi pitkästä aikaa, siinä meni tovi. Ruokakaupassa (oikeastaan alkossa kassajonossa) tuli bongattua täti, pieni hetki siinä vaihdettiin kuulumiset, jälleen tovi lisää pyrähdykseen.
Pienen kurvin kautta kotiin, oli jo päivä aikast pulkassa.

V... expectations are high!

Uusi Vee on aivan pikkuisen erilainen kuin vanha, tämä uusi ansaitsee yhden jakson katsomisen jälkeen kyllä toisenkin jakson katsomisen. Ei huono, ei ollenkaan, potentiaalia voisi riittää vaikka ihan koukuttamiseen saakka.

Aamulla ajattelin tämän kirjoittaa, sitten jossain välissä päivällä lisäillä kuvat, nyt on jo toinen päivä. Ihan kuin olisin hieman saamaton, tai sitten niin kiireellinen, ilman tärkeitä menoja.

Loppukuvaksi heitän nopat, jep, nopat joita olen yrittänyt etsiä hankittavaksi, tuloksetta. Siis jos joku tietää mistä noita voi ostaa/tilata, niin meiliä/kommenttia.

Advertisements

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s