Papumatto, kirkkoilua ja muuta sekavaa

Posted: 19/10/2010 in Elämää
Tags: , , ,

Np: Gorillaz – Demon Days [kuulokkeista]

Nd: Rwanda – Mukombwa 100% Bourbon [Chemexillä 7dl]

Heräsin energiaa hehkuen kuudelta, vaikka herätys vasta kasilta… Ehtii tehdä kaikkea (kuten tätä) kun nousee ajoissa, näin meinasin.

Kahvit ja musiikit mietin tiskatessani hampaitani ja tuijottasseni itseäni vessanpeilistä, samalla ihaillen nenän alla olevaa finniä joka tulisi tänään vietyä Temppeliaukion kirkolle jossa on ”Pienen iltahetki -levyn julkistamiskonsertti” 10:30. Pitäähän viisikuukautisen olla jo käynyt levyn julkaisukeikalla tuohon ikään mennessä.

Itseäni kiinnostaa tuo kirkko ja sen arkkitehtuuri melkosta paljon, kun se näyttää panoraama kuvissa sun muissa niin mahtavalta. Mennään tsekkaamaan mesta ja keikka.

Oli muuten aamussa aavistus jarrua, vaikka olinkin mielestäni hyvin valmistautunut ja pähkäillyt kaiken valmiiksi, siis tähän hetkeen asti.

Siinä vaaka pöydällä ja kuppi taretettu, ei muuta kuin pavut kippoon, just se 42g (6g*7[dl]=42). Pussi kun on Tampereen Mokkamestareiden käsityötä, siinä ei ole omaa sulkijaa, käytän kuminauhaa. Tässä vaiheessa viekkaimmat arvaavatkin jo, että kun avaan  pussia niin mulla on sillä silmänräpäyksellä koko keittiön lattia ikään kuin saanut papumaton.

Pavut talteen keräten ja siivilällä niistä erottaen roskat sun muut hiukset yms. otti aamusta ylimääräiset 20min, sillä papu on salakavala, se osaa piiloutua aika hyvin kaikkialle ja kun sen ottaa sieltä jemmasta, niin se perhana ottaa jotain mukaansa. Nyt on kuitenkin kuppi lämmintä Ruandalaista, maa joka on kokenut aika kovia aikoinaan, yllä olevasta linkistä voi lukea siitä hieman.

Kah, kohta se kello päriseekin ja on aika puuhastelulle.

Loppukuvaksi heitän Riemurasiasta aikoinani löytämäni loistavan stripin :) niin, tiedän omaavani hieman oudon huumorintajun.

Advertisements
Comments
  1. tirofaux says:

    Rikkaimuri on kahviharrastajan kaveri. Papujen imurointi on vielä mielekästä mutta kun alkaa imuroimaan (tuore)jauhettua kahvia alkaa imuri pikkuhiljaa keräänmään pinttyneen rasvakerroksen sisäänsä.

    Hauska sarjakuva.

    • Jussi78 says:

      Oli 54.6g papua pienessä keittiössä, en viittinyt niin paljoa imuroida. Skotti mikä Skotti.

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s