Lintsillä valoa tunnelin molemmissa päissä

Posted: 17/10/2010 in Elämää, kahvi, Musiikkia, Valokuvaus
Tags: , , , , , ,

Tänään hetken home alone, joten läppäristä piuhat vahvariin ja poppi soimaan.

Tällä hetkellä sillä mielialalla että uppoaa Thin Lizzyt ja Black Sabbathit, jonain toisena päivänä kuuntelisin todennäköisesti muuta. Viime aikoina suomalainen on uponnut yllättävän hyvin.
Np: Thin Lizzy – From the coast [Jailbreak]

Tuosta Levyn nimestä tuli mieleen espressoblendi, josta tänään harjoittelin latte arttia parit cappuccinot. Tästä aasin selän kautta pääsenkin lisäämään tuon kyseisen espressoblendin videon :) (samalla koe itselle miltä tuo video näyttää uudella blogin ulkonäöllä) .

Eilen illalla oli aavistuksen viileää, satoi lumen ja rännän sekoitusta tihuttamalla, pimääkin vielä.  Mitä silloin tehdään? Mennään ulos vaikka juuri on oltu flunssan kanssa kimpassa.

Enpä silti kadu hetkeäkään että tuli lähdettyä, mentiin linnanmäen valokarnevaaleille, kuvia tuli räpsittyä mutta ei niistä saa sitä samaa fiksiä kuin paikan päältä. Oli muuten ensimmäinen kerta tänä vuonna tuolla.

Oltiin liikkeellä kera ystävyksien kanssa ja törmättiin toisiin, joten sosiaaliseksi tapahtumaksi tätä voisi jopa nimittää.

Kameran virkaa toimitti tuolla digipokkari (Canon Ixus 200 IS), sillä filminä vain asa200 herkkyyttä. Sen verran noviisi vielä tuon filmin kanssa, ettei sitä viiti tuonne kuskailla kolmijalkaa ja eri objektiivejä kun onnistumisprosentti olisi n.20% luokkaa.

Tuli käväistyä nopeasti Lahdessakin raveissa (juu, ei pelattu), ja sen jälkeen Martinassa syömässä.
Tulin rikkoneeni yhden lupaksen siinä samalla, lupasin näet ottaa yhteyttä erääseen kaveriin joka budjaa siellä perheensä kanssa. Mutta puolustukseseni voin todeta, että oltiin liikkeellä aika ripeällä aikataululla, tätä aikatauluilua tapahtuu usein (jokainen meidät tunteva varmaan sen allekirjoittaa).

No, kun nyt näitä kuvia aloin tänne puskemaan, niin jatkukoon.
Ravit meni hyvin, oikea hevonen voitti oman lähtönsä ja sitä varten olimme ihan lähteneet ajamaan koko reissulle.
Matkalla huomasi hyvin miten siinä Keravan kupeessa tuli selkeä lumiraja vastaan, oli hämyn näköistä kun oli rinnan puita joissa toisissa lunta oksilla toisissa taas syksyn lehdet.

Takaisin ajettaessa iski jokin kumma väsymyspiikki, joten vaihdettiin kuskia.
Oli aika magee auringonlasku edessä pitkän aikaa, itse tosin en sitä kauaa ehtinyt ihmetellä kunnes huomasin ottavani jo päikkäreitä.
Sanna nohevana oli kuitenkin tarkkana ja ikuisti sitä kameralla ajaessaan, “u know what they say about women drivers” ei päde tässä tapauksessa. Olenko hyvä kouluttaja, vai tuleeko se naisesta itsestään, mene ja tiedä ;)

Sitten kaipailisin edelleen kommentteja, kun tätä nyt kuitenkin lukee yllättävänkin moni (tietäisittepä ;) ), joten mielipiteitä vain esille. Jos vaikka toiveista aloitettaisiin, mitä enempi mitä vähempi ja mit vit…

Loppukuvaa en taaskaan laita, eikö tuossakin ollut jo aika hyvä määrä. Sen sijaan voisin jatkaa samalla linjalla kuin aiemmassa ja laittaa jotain muuta.

Kannattaa miettiä mitä netistä lukee, vaikka ne olisivat joidenkin toimittajien artikkeleita on ne syytä kyseenalaistaa. Wikipediat nyt varsinkin, Hikipediaan uskon ja luotan.
Esimerkkinä tänä aamuna lukemani Digitodayn artikkeli eräästä pelistä nimeltä Angry Birds, näin luin; “Peliä ei myöskään saa Googlen Android Market -sovelluskaupasta”. Ai ei vai?
Eilen isolla työllä päivitin luurini firmwaren ja siinä samalla uusin kokonaan sovellukset hyväksi todettuihin ja uusiin mielenkiintoisiin. Kuten huomaa, tämä “ammu sikoja lintulingolla” on juurikin sellainen tarpeellinen, kuten jokin NY Times. Mutta siis pointtina, että juuri tuon Android Marketista hakeneena ilman mainoksia luen tälläisen kirjoituksen pistää jälleen kerran poistamaan Digitodayn pois kirjanmerkeistä.

Sitten jotain ihan muuta, tämä ei sovi heikkohermoisille linkistä -klik-

Advertisements
Comments
 1. Maya77 says:

  ku sitä noin ruinataan kommentteja, ni laitetaan sitten :)
  must toi Leevi on tosi ihqu ja söpö <3
  ja blogiikin on kiva lueskella, jatka samaan malliin :).
  video ei auennut mulle, liekö vika omassa koneessa vai missä, mistä näistä ikinä tietää…

  • Jussi78 says:

   Toi on khyl outo, ensimmäisen mun luuri näytää ihan hyvin, toisessa se valittaa jtn ettei täs maassa sas näyttää… On se kyl sen verran raakaa menoa etten toisaalta ihmettele.

 2. Maya77 says:

  Raakaa menoa oli ainakin tossa sun linkin takana…. IIK! Oikeaa halloween kamaa :D
  kyllä muistot heräs, joka tapauksessa… ;)

Kommenttia

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s